HB Alarmsystemen

HB Alarmsystemen

Noordervaart 65, 1841JB, Stompetoren 072-5039799 Website

Openingstijden (27 mrt - 2 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

HB Alarmsystemen is professioneel bedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is op het gebied van beveiliging in de ruimste zin van het woord.
Vanuit twee vestigingen bedienen wij onze klanten in heel Nederland.

Door de jaren heen hebben wij zowel in de zakelijke als particuliere markt een grote klantenkring opgebouwd. Veel klanten zijn dan ook al vaak tientallen jaren klant, daar zijn wij best trost op. Wij willen onze klanten laten profiteren van onze expertise op het gebied van beveiliging en voordeel bieden door onze scherpe prijzen.

Kwaliteit en een goed advies staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons bent u klant en geen nummer. Dat willen wij graag zo houden, omdat wij u op deze manier goed op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen op beveiligingsgebied en wat voor u van toepassing is in uw situatie.

Om onze kwaliteit en vakkennis te waarborgen zijn wij aangesloten bij een aantal branche-organisaties en keurmerken. Wij zijn NCP erkend, een BORG Technisch Beveiligingsbedrijf en UNETO-VNI gecertificeerd. Zo kunt u de beveiliging van uw zaak of huis met een gerust hart uit handen geven.

Zit u met een beveiligingsvraagstuk of bent u niet tevreden met uw huidige leverancier?
Neem dan contact met mij op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Iedere seconde telt bij een een brand of inbraak. Daarom is een snelle en professionele alarmopvolging een noodzakelijk.

Wij sluiten uw (bestaande-) alarmsysteem eenvoudig aan bij één van de alarmcentrale waar wij mee samenwerken. Meldingen van bijvoorbeeld inbraak en brand komen dan rechtstreeks bij de alarmcentrale uit. Indien noodzakelijk wordt een surveillancewagen naar de melding gestuurd. De aanrijdtijden, worden door slimme technologie zo kort mogelijk gehouden. Eenmaal ter plaatse handelt een surveillant de melding adequaat af. Indien nodig schakelt hij hulpdiensten in. Na afhandeling van het incident ontvangt u een rapportage.

Meer Woonaccessoires in de buurt

Deze HB Alarmsystemen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Woonaccessoires in de buurt.