Haakma Regionaal Administratiekantoor

Haakma Regionaal Administratiekantoor

Molenstraat 42 A, 1654KB, Benningbroek 0229-591265 Website

Openingstijden (22 jan - 28 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Regionaal Administratiekantoor S. Haakma B.V. is een administratiekantoor dat werkzaam is binnen het gehele MKB en tevens lid is van NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Wij bieden een breed dienstenpakket aan dat uiteenloopt van advisering en begeleiding tot het verzorgen van de complete administratie. Ook voor fiscale aangelegenheden en de salarisadministratie kunt u bij ons terecht.

Wij zijn werkzaam binnen de zakelijke- en de particuliere markt. Zowel de startende ondernemer als de ondernemer kan bij ons terecht voor advies en begeleiding of totale organisatie van de boekhouding. Particulieren bedienen wij onder andere op het gebied van belastingadvies en -aangifte.

Wij verrichten onze werkzaamheden in principe vanuit ons kantoor, omdat wij met hoogwaardige software werken waarmee uw gehele boekhouding gevoerd kan worden, maar de mogelijkheid bestaat uiteraard ook de werkzaamheden op uw bedrijf uit te voeren. Hierdoor heeft u ten alle tijden de boekhoudkundige documenten direct tot uw beschikking.

Tevens zijn wij zelfstandig adviseur van RegioBank. Dit betekent dat wij diverse producten uit het productenpakket van RegioBank kunnen aanbieden. Wij hebben voor deze bank gekozen, omdat zij zich onderscheidt van traditionele banken door haar bijzondere formule: alle moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, zoals wij. Wij zijn een onafhankelijke zelfstandige tussenpersoon (intermediair), die lokaal in de gemeenschap staat. Wij staan voor u klaar met een deskundig advies en een prettige, persoonlijke service.

Meer Zakelijke dienstverlening in de buurt

Deze Haakma Regionaal Administratiekantoor vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zakelijke dienstverlening in de buurt.