Haarmode Klazien

Haarmode Klazien

Klaverplein 14, 8081DN, Elburg 0525-684365 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

HAARMODE KLAZIEN is sinds 1998 gevestigd aan het Klaverplein in Elburg.

Creativiteit, ontwikkeling en vakkennis vormen een belangrijke basis voor de haarstylisten bij HAARMODE KLAZIEN. Service en kwaliteit zijn onze belangrijkste uitgangspunten. Om aan die kwaliteit te kunnen voldoen worden er intern en extern regelmatig trainingen gevolgd.

Ons doel is niet alleen 'een mooi kapsel voor de klant'. Wij kijken naar jou. Naar de vorm van je gezicht en de structuur van je haar. Naar de kleur van je ogen en of je veel of weinig tijd hebt 's morgens. Naar je huid en je make-up, als je dat wilt. Maar bovenal kijken we naar wie je bent. Zodat je de uitstraling krijgt die bij je past. Wij zijn pas blij als jij vindt dat wij daarin geslaagd zijn. Niet alleen 'voor de spiegel in de salon', maar ook de dagen en weken en zelfs maanden erna. Ons belangrijkste streven is een tevreden klant die vol zelfvertrouwen onze salon verlaat. Naast een mooi kapsel kunnen wij je natuurlijk ook een fantastische make-up geven. Voor een speciale gelegenheid of zomaar omdat je er goed uit wilt zien.

Daarnaast houden wij op geregelde tijden workshops en hebben we diverse bruidsarrangementen dus houd onze website goed in de gaten.

Thuisbehandeling: Bent u, bijvoorbeeld door ziekte, niet in staat onze salon te komen, geef ons een belletje, want wij zijn ook eventueel in staat om bij u thuis te komen. Voor feestelijke gelegenheden, bruidskapsels en dergelijks komen wij ook graag bij u aan huis.

Het team van HAARMODE KLAZIEN heet u van harte welkom in onze vestiging aan het Klaverplein in Elburg.

Voor een afspraak kunt u altijd langskomen. Ook kunt u even naar ons bellen of gebruik maken van ons online-afsprakenboek, dan weet u zeker of wij tijd voor u hebben.

Meer Kappers in de buurt

Deze Haarmode Klazien vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kappers in de buurt.