Hanneke Driessen Biofeedback en Neurofeedback

Hanneke Driessen Biofeedback en Neurofeedback

Drie Decembersingel 44 B, 5921AC, Venlo 06-20856839 Website

Openingstijden ( 1 mei - 7 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  gesloten
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

BMC Venlo is een praktijk voor Biofeedback en Neurofeedback.
Biofeedback is een methode waarbij lichaamssignalen met sensoren gemeten en teruggekoppeld worden met behulp van een computer.
Biofeedback is een actieve manier om een betere gezondheid te krijgen.
Het doel van biofeedback is je eigen lichaamssignalen herkennen en bewust controleren, waardoor klachten verdwijnen.
Neurofeedback is een specifieke vorm van biofeedback, waarbij met behulp van elektrodes op je hoofd de hersenactiviteit wordt gemeten en teruggekoppeld. Het is een nieuwe en veelbelovende behandelwijze voor psychische en neurologische klachten. Neurofeedbacktherapie is gebaseerd op de verbetering van hersenactiviteit. De relatie tussen hersenen en gedrag, de neuropsychologie, vind ik een heel boeiend vakgebied en omdat ik werk als neurofeedbacktherapeut volg ik de ontwikkelingen hierin ook zo goed als ik kan.

Mijn naam is Hanneke Driessen. Ik ben fysiotherapeut, biofeedback- en neurofeedbacktherapeut en ik heb sinds januari 2005 een praktijk voor neurofeedback in Venlo-Blerick. in juni 2015 start ik een vestiging in gezondheidscentrum Pro Vita in Reuver.

Het Biometrisch Centrum (BMC) baseert de behandelprotocollen op wetenschappelijke studies en werkt met medische apparatuur die voldoet aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen (ISO-certificering).

BMC vindt het van groot belang dat neurofeedback wordt uitgevoerd door deskundig opgeleide therapeuten die goed op de hoogte zijn van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op dit gebied. Daarom biedt deze organisatie een eigen opleidingstraject en nemen de gediplomeerde neurofeedback-therapeuten deel aan nascholingsbijeenkomsten. De therapeuten van BMC wisselen ook onderling hun inzichten en ervaringen uit.

BMC is, samen met een aantal wetenschappelijke partners, bovendien ook zelf betrokken bij neurowetenschappelijk onderzoek en werkt met technische partners aan de verdere ontwikkeling van apparatuur en software.

Meer Alternatieve genezers in de buurt

Deze Hanneke Driessen Biofeedback en Neurofeedback vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Alternatieve genezers in de buurt.