Openingstijden.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2016! Help jij ons aan de titel? Stem via deze link en maak kans op mooie prijzen!

Hans Bouma Informatieve Communicatie

Hans Bouma Informatieve Communicatie

Holtjesstraat 30, 7607JG, Almelo 0546-827204 Website

Openingstijden (17 okt - 23 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Hans Bouma Informatieve Communicatie: "Wij maken het verschil!"

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bedrijfsfilms, productvideo's, animaties, 360°-panorama presentaties, storytelling, promotiefilms, evenement registraties, instructiefilms, infographics en commercials.

Ook kunt u bij ons terecht voor grafische opdrachten.
We werken voor zowel kleine als grote organisaties, voor overheden, zorg en maakindustrie.

Samen leuke én nuttige dingen doen, dat is wat Hans Bouma Informatieve Communicatie voor ogen heeft. Wij zijn ervan overtuigd dat waar krachten worden gebundeld, goede resultaten ontstaan. Wij willen dan ook het liefste met onze opdrachtgevers co-creëren. Een band met elkaar opbouwen, naar elkaar luisteren en met elkaar meedenken vinden wij erg belangrijk. Bovendien, u kent uw dienstverlening en producten zelf het beste. En wij, als communicatieprofessionals, helpen u graag om deze boodschap uit te dragen.

Altijd in gesprek

Persoonlijk en betrokken zijn woorden die Hans Bouma typeren. Iedere opdracht begint voor ons met het voeren van een goed gesprek. Wij willen uw situatie begrijpen, uw behoefte signaleren. Wij hebben aan een half woord genoeg en zijn gedreven in het achterhalen van de vraag áchter de vraag. Wat wilt u nou écht met uw film, website of registratie bereiken? Onze producten zijn namelijk niet het doel, maar een middel om uw doel te bereiken.

Bent u benieuwd wat wij met onze allround creativiteit voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

0546 - 82 72 04 - info@hansbouma.nl - http://www.hansbouma.nl

Meer Studio's en producties in de buurt

Deze Hans Bouma Informatieve Communicatie vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Studio's en producties in de buurt.