Harleman Rietdekkersbedrijf

Harleman Rietdekkersbedrijf

Schotensweg 2, 8121RT, Olst 0570-531812 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn niet alleen ùw rietdekker voor nieuwe rieten daken, maar ook voor onderhoud en reparaties van rieten daken kunt u bij Rietdekkersbedrijf Harleman B.V. terecht. Ook kunt u via deze site een afspraak aanvragen, om uw rieten dak te laten analyseren en door een vakman te laten bekijken. Natuurlijk is Rietdekkersbedrijf Harleman B.V. lid van de vakfederatie rietdekkers waardoor u verzekerd bent van eerlijk vakmanschap en de beste kwaliteit.

Het belang van goed vakmanschap
Een rieten dak, vakkundig aangebracht en goed onderhouden is een verantwoorde investering voor jaren. De levensduur is minimaal 25 jaar. Maar 40 jaar of langer is geen uitzondering, mits de juiste hellingshoeken in acht worden genomen en het dak vakkundig is aangebracht! De meest voorkomende fouten zijn de uitvoeringsfouten in de constructie. Nog te vaak denkt de opdrachtgever vele euro's per vierkante meter uit te sparen door het vergelijken van offertes, zich niet realiserend dat het goedkopere dak wel 15 tot 20 jaar korter mee kan gaan!

Het juiste riet
Riet is een plantensoort uit de grasfamilie en is een algemeen voorkomende oever- en moerasplant die weinig eisen stelt aan haar omgeving. De stengels komen uit een wortelstok, die zich kruipend vermeerdert tot rietvelden. Ze leven 1 jaar, het bovengrondse deel sterft in de winter af. De wortelstok loopt in het voorjaar weer uit en moet elk jaar gemaaid worden om "verlanden" te voorkomen. In Nederland komt goed riet vooral uit: Friesland, Noord Holland, Nieuwkoopse plassen en de kop van Overijssel. Wij verwerken voornamelijk riet gegroeid op Nederlandse bodem.
Het beste riet hoeft niet altijd het fijnste riet te zijn. Wel is hiermee mooi werk te verkrijgen. Een diameter van 4 tot 6 mm ademt meer en slaat minder gauw dicht.

Meer Dakdekkers in de buurt

Deze Harleman Rietdekkersbedrijf vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dakdekkers in de buurt.