Harrie Verkaik BV

Harrie Verkaik BV

Industrieweg 9, 4338PR, Middelburg 0118-638050 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag


Bedrijfsomschrijving

Relatiegeschenken; de kracht van geven

In de 35 jaar dat Harrie en Silvana Verkaik in Middelburg actief zijn in de wereld van relatiegeschenken en sportprijzen hebben zij een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Hiervan profiteren de klanten. “Wij zijn actief en volgen de markt nauwlettend. In veel gevallen importeren wij zelf. Dat betaalt zich uit in goede kwaliteit en gunstige prijzen.”

Iedereen die de showroom van Harrie Verkaik B.V. binnenstapt, kijkt zijn ogen uit. Het assortiment is bijzonder veelzijdig en loopt uiteen van pennen, memoblokken en usb sticks tot koffers, serviesgoed en gereedschap. Pas hier realiseer je je dat de keuze van relatiegeschenken kennis en ervaring vergt. “Een goed gekozen relatiegeschenk versterkt de band tussen de aanbieder en de ontvanger. Daarom besteden wij hier veel aandacht aan. In welke branche is onze klant actief, wat is de uitstraling van het bedrijf en voor wie is het geschenk bestemd? Met eenvoudige ‘weggevertjes’ die op een receptiebalie staan, ga je immers anders om dan met een fraai geschenk dat een langdurige relatie onderstreept.”

Zeeland’s breedste specialist
Toen Harrie en Silvana 35 jaar geleden startten, zag de markt er heel anders uit. In hun winkel aan de Vlasmarkt in Middelburg verkochten zij hoofdzakelijk sportprijzen. “Na tien jaar maakten wij de overstap naar ons pand aan de Industrieweg. In die periode verschoven ook de accenten; de relatiegeschenken vormden een steeds belangrijker onderdeel van ons aanbod. Vijf jaar geleden zetten wij opnieuw een belangrijke mijlpaal toen we de oppervlakte van ons huidige pand verdubbelden. Momenteel heeft ons pand een oppervlakte van 1200 m2, hebben we drie medewerkers in dienst en runnen we naast de winkel een goedbezochte webshop. Ik durf met recht te stellen dat wij in Zeeland de breedste specialist op het gebied van relatiegeschenken zijn.”

Harrie Verkaik B.V.
Industrieweg 9
4338 PR Middelburg
telefoon: 0118 – 63 80 50
info@verkaik.nl
www.verkaik.nl

Meer Reclame in de buurt

Deze Harrie Verkaik BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Reclame in de buurt.