Heart for Cars

Heart for Cars

Edisonweg 8, 2952AD, Alblasserdam 078-6918299 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Heart For Cars is gespecialiseerd in klein schade herstel zoals uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, regelmatig doen wij ook groter schade herstel met en zonder afhandeling met de verzekering. Wij hebben de beschikking over speciale programma's om schades te calculeren en af te handelen met de verzekering/schade expert.

Verder houden wij ons bezig met het onderhouden en repareren van auto aircosystemen en daarvoor beschikken wij over de modernste apparatuur en worden wij regelmatig bijgeschoold.

We plaatsten trekhaken onder vrijwel alle auto's (indien fabrikant het toestaat) en zijn ook montagepunt van trekhaken.nl.
Autobanden (winter/zomer/4 seizoenen) leveren, monteren, opslaan e.d. is voor ons ook geen enkel probleem ook voor deze werkzaamheden beschikken wij over top apparatuur.

Gebruikt u de trekhaak regelmatig en vind u dat de vering van de auto dan wel wat ondersteuning kan gebruiken. Wij zijn ook dealer van Gopren. Deze "blokjes" worden tussen de veer geplaatst (plaats afhankelijk van klacht) waardoor de auto minder doorzakt als er wat op de trekhaak gemonteerd is. Deze "blokjes" zijn ook uitermate geschikt om de wegligging stabieler te maken en het verminderd overhellen in bochten. Ook kan het helpen te voorkomen dat uw banden gaan cuppen (onregelmatig slijten) waardoor ze voortijdig vervangen moeten worden.

Apk mogen we zelf niet afmelden wel lopen wij de auto op de apk punten na en voeren we evt. herstelpunten uit (uiteraard i.o.m. U) afmelden doen we bij een apk station. Het voordeel hier van is dat dit apk station er geen voordeel aan heeft uw auto af te keuren als dat niet echt nodig is aangezien zei er verder financieel niet wijzer van worden.

Wat dacht u van stoelverwarming in de meeste gevallen ook achteraf in te bouwen in kleine en grote auto's

Dashboardcamera's bouwen we zeer regelmatig in en wij leveren zelf Black-Vue camera's en naar wens ook Iroad. Deze camera's beschikken evt.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Heart for Cars vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.