Hekwerk Soest B.V.

Hekwerk Soest B.V.

Nieuwegracht 2, 3763LB, Soest 035-6033920 Website

Openingstijden (11 dec - 17 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

HEKWERK SOEST levert aan en monteert, sinds 1993, met succes hekwerk bij overheid, bedrijven, sportverenigingen en particulieren. Wij geven u graag eerlijk en goed advies over hekwerken, poorten en eventuele automatisering.

HEKWERK SOEST is ook gespecialiseerd in het leveren en monteren van diverse sportbenodigdheden; denk hierbij aan voetbalkooien, ballenvangers, speelveldafscheidingen en tennisbaanafrasteringen.

Aangezien elke locatie om een eigen oplossing vraagt, kunnen wij in de specificatiebladen op onze website nooit volledig zijn. Neem daarom contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies en passende offerte. Indien gewenst kan gelijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen.

Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showtuin. Hier hebben we geprobeerd om een grote variatie hekwerken neer te zetten om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Van rastermathekwerk tot aan plantsoenafscheiding, alles is in vele uitvoeringen, maten en kleuren aanwezig. Doordat diverse typen hekwerken naast elkaar staan kunt u ook zelf goed de verschillen zien, waardoor u gemakkelijker tot een goede keuze kunt komen. Ook kunnen wij u diverse producten op het gebied van automatisering laten zien.

Bekijk ook eens onze website www.hekwerksoest.nl en laat u inspireren door de vele foto's of bezoek onze showtuin. Mocht u een uitdaging voor ons hebben? Met onze jarenlange ervaring denken wij graag met u mee!

Team Hekwerk Soest B.V.

Trefwoorden: hekwerk, poorten, rastermathekwerk, rastermat, dubbelstaafmathekwerk, dubbelstaafmat, spijlenhekwerk, gaashekwerk, gaas, ballenvanger, voetbalkooi, speelveldafscheiding, tennisveldafscheiding, hekwerk sportveld, hekwerk dakterras, balkonhekwerk, balkonhek, dakhek, hekwerkspecialist

Meer Hek en rasterwerken in de buurt

Deze Hekwerk Soest B.V. vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Hek en rasterwerken in de buurt.