Hengevelt Makelaardij

Hengevelt Makelaardij

Molenpoortstraat 48, 7041BG, 's-Heerenberg 0314-664025 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wat u van ons kunt verwachten…
Haaring-Hengevelt Makelaardij is een toonaangevend en gerenommeerd makelaarskantoor op het gebied van de woningmakelaardij in ’s-Heerenberg en omgeving.

Haaring-Hengevelt Makelaardij is een NVM makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in de verkoop, aankoop en taxatie van woningen en bedrijfs onroerend goed in ’s-Heerenberg en omgeving.

Ons kantoor biedt hoogopgeleide mensen. Petra Hengevelt is afgestudeerd in het Nederlands - en Notariële recht. Samen met haar medewerksters vormt zij de kern van ons bedrijf en bieden zij samen de deskundigheid op het gebied van de woningmakelaardij, nieuwbouw, taxaties en hypotheken. En gezien het feit dat de markt voortdurend verandert, houden wij onze kennis en kunde permanent op peil.

Bij het kopen en verkopen van een woning is inzicht in de huizenmarkt namelijk essentieel. Wij hebben ons van meet af aan op de woningmarkt gericht en samen met u bepalen wij de strategie gebaseerd op uw wensen en mogelijkheden. Haaring-Hengevelt Makelaardij heeft een compleet en actueel overzicht van wat er te koop staat en verkocht wordt en heeft inzicht in de prijsontwikkeling van de woningmarkt in de regio.

Een woning kopen of verkopen is veelal een emotionele beslissing, waar heel wat bij komt kijken, ook op financieel, bouwkundig en juridisch gebied. Voor deze ingewikkelde materie heeft Petra Hengevelt de kennis en ervaring in huis. Zij heeft is afgestudeerd in het Nederlands - en Notariële recht, niet onbelangrijk bij de juridische afwikkeling van de zaak.

Tijdens het hele proces rond de aan- en verkoop van uw woning kunt u rekenen op onze deskundigheid, betrouwbaarheid, ons enthousiasme en onze volledige inzet.

Door onze persoonlijke werkwijze en continue scholing kunnen wij in ieder stadium van het aan- en verkooptraject alsmede bij taxaties, een constant hoge kwaliteit waarborgen. Wij zijn voor u dé persoonlijke schakel en bekijken de zaak rationeel.