Henk Netten Oud IJzer en Metaalhandel

Henk Netten Oud IJzer en Metaalhandel

Parkhaven 6, 3251BK, Stellendam 06-20413087 Website

Openingstijden (13 nov - 19 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Henk Netten oud ijzer en metaalhandel B.V. is een bedrijf dat zich sinds twee generaties bezighoudt met het inzamelen, verwerken en recyclen van oud ijzer en metaalafval. Al onze werkzaamheden worden volgens de gevraagde milieueisen en normeringen uitgevoerd.

Henk Netten oud ijzer en metaalhandel B.V. is gespecialiseerd in:

Inzamelen en afvoeren van oud ijzer en metalen
Het slopen en demonteren van industriële machines
Leveren van containers
Geijkte wegingen door groot volume weegschalen

Voor particulieren hebben wij een gratis ophaaldienst, waarbij wij voor kleine partijtjes direct contant met u afrekenen. Voor bedrijven voldoen wij de factuur elke vrijdag.

Henk Netten is een familiebedrijf dat al 2 generaties lang in de metaal recycling branche mee loopt. Dit maakt ons tot een serieuze partij en de handel zit in ons bloed. Vader en zoon werken nauw samen in het bedrijf en dit wereldje kent dan ook voor hen geen geheimen. Ook voor bruikbare machines, zoals heftrucks, kranen, vrachtwagens, tractoren enz. draaien wij onze hand niet om.

Wij zijn vooral actief in de regio Rotterdam Botlek, Maasvlakte 1 en Maasvlakte 2 en de Zuid-Hollandse eilanden, maar ook tot ver daar buiten.

De laatste jaren zijn wij ons ook bezig gaan houden met slooppartijen en demontage. Heeft u een slooppartij of demontagewerk, ook daar kunnen wij u professioneel in begeleiden. Van klein tot groot zorgen wij ervoor dat alles in goede banen loopt.

Industriële sloopwerken
Desgewenst kunnen wij sloopwerkzaamheden uitvoeren. Wij slopen constructies en machines zowel op ons terrein als op locatie. Dit doen wij met professioneel gereedschap en materialen en werktuigen. Wij zorgen voor een goede planning en vakkundig inzicht.Indien u sloop- en/of demontagewerkzaamheden heeft, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij kijken samen met u of het op een verantwoorde wijze gesloopt en afgevoerd kan worden.

Meer Metaalbewerking in de buurt

Deze Henk Netten Oud IJzer en Metaalhandel vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Metaalbewerking in de buurt.