Herland Assurantie Adviseurs

Herland Assurantie Adviseurs

Oliemolenstraat 25, 6411GJ, Heerlen 045-5710404 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving


Kunt u het nog allemaal bijbenen? Vindt u ook dat alles zo onpersoonlijk en afstandelijk wordt? Juist in deze tijd van snelle communicatie en technologische ontwikkelingen hebben de consumenten steeds meer behoefte aan persoonlijk advies. U kunt daarvoor bij ons terecht. Géén ellenlange wachttijden aan de telefoon, geen onpersoonlijke computerstemmen maar, vriendelijke mensen die ú als klant nog kunnen waarderen.
U praat dus met mensen en niet met computers.
Natuurlijk, kunnen ook wij onze ogen niet sluiten voor de snelle ontwikkelingen. Daarom deze internetsite die een verlengstuk is van onze dagelijkse werkzaamheden en adviezen.
Wij zullen ons inspannen deze site klantvriendelijk in te richten zodat u gemakkelijk de juiste informatie kunt vinden.

Wat doen wij?
Herland Assurantie Adviseurs BV bemiddelt en adviseert op het gebied van schade-, leven-, zorgverzekeringen, hypotheken en pensioenen.

De organisatie.
Herland Assurantie Adviseurs is een middelgroot en professioneel assurantiebemiddelingsbedrijf. Herland probeert absolute meerwaarde te leveren omdat de organisatie gericht is op onze cliënt.

Waarom zou u met ons zaken doen? Er zijn toch genoeg andere aanbieders van verzekeringen!? Inderdaad, dat kunnen wij alleen maar beamen.
In onze dagelijkse praktijk worden wij regelmatig geconfronteerd met allerhande problemen die al dan niet met verzekeren of risico's te maken hebben, veelal op het persoonlijke vlak. Onze cliënten willen daar iets over kwijt. Deze zaken worden door ons op een persoonlijke manier benaderd. Juist dat is onze toegevoegde waarde. Wij luisteren naar u, begeleiden u en zorgen zonodig voor de juiste contacten. Herland is een modern en professioneel bedrijf maar levert "ouderwetse service". Wij zijn betrokken bij het wel en wee van onze cliënt.

Wat betekent dat voor u als klant.
Als onafhankelijk tussenpersoon zijn we niet gebonden aan verzekeraars, zodat we u altijd objectief en open kunnen adviseren.

Meer Verzekeringen in de buurt

Deze Herland Assurantie Adviseurs vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Verzekeringen in de buurt.