Hermsen Garantiemakelaars

Hermsen Garantiemakelaars

Berg en Dalseweg 174 A, 6522CC, Nijmegen 024-3233200 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Hermsen Garantiemakelaars en Verzekeringen is van origine een familiebedrijf opgericht in 1959. Op dit moment leidt Marcel het kantoor in Nijmegen en Erik het kantoor in Huissen. Met die twee vestigingen wordt het knooppunt Arnhem -Nijmegen bediend op het gebied van assurantiën, makelaardij en hypotheken. Onze kracht zit ‘m in de persoonlijke aandacht die we onze klanten kunnen geven. Door ons formaat zijn we groot genoeg voor professionele dienstverlening en continuïteit (tijdens vakantie of ziekte) en klein genoeg voor persoonlijke aandacht. We zijn ervan overtuigd dat eerlijkheid het langst duurt en dat dragen we met overtuiging uit. Kwalitatief goede dienstverlening en een eerlijk advies zorgen ervoor dat uw belangen perfect worden behartigd. Voor u betekent dat een zo gunstig mogelijk resultaat (ook na aftrek van onze kosten!) en géén gezeur achteraf. We gaan iedere dag met veel plezier voor u aan het werk We kunnen onze bedrijfsfilosofie het best vatten in de volgende zin: We houden van ons vak en dat merkt u!

Onze diensten op een rijtje:

U kunt bij onze kantoren uiteraard terecht voor aan- en verkoop van een woning en verzekeringen. Maar we zijn ook onafhankelijk Erkend Hypotheekadviseur. Onze medewerkers worden met regelmaat bijgeschoold en op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen, wijzigingen in het belastingstelsel en nieuwe producten.

Aankoopmakelaar Nijmegen-oost; aankoopmakelaar Nijmegen; aankoopmakelaar Malden; aankoopmakelaar Molenhoek; aankoopmakelaar Mook; aankoopmakelaar Heumen; aankoopmakelaar Aankoopmakelaar Beek-Ubbergen; Berg en Dal; aankoopmakelaar Groesbeek; aankoopmakelaar Heilig Landstichting; aankoopmakelaar Milsbeek. Makelaar Nijmegen-oost Makelaar Nijmegen; Makelaar Malden; Makelaar Mook; Makelaar Molenhoek; Makelaar Heumen; Makelaar Beek-Ubbergen; Makelaar Berg en Dal; Makelaar Heilig Landstichting; Makelaar Groesbeek; Makelaar Milsbeek.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Hermsen Garantiemakelaars vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.