Heutink Ontwikkeling en Bouw

Heutink Ontwikkeling en Bouw

Platinastraat 4, 8211AR, Lelystad 0320-248010 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Ontwerp en bouw
Voor Heutink is het ontwerpen en bouwen van woningen al generaties lang dagelijks werk. De onderneming is opgericht in 1921 en opereert vanuit twee regiokantoren in Genemuiden en Lelystad. Heutink is een professionele onderneming die zijn bestaansrecht heeft bewezen. Ook gemeenten en welstandscommissies kennen onze ervaring.

Familiebedrijf
Heutink is een familiebedrijf met een no-nonsense benadering. Dit vertaalt zich naar een prettige samenwerking met medewerkers die zich persoonlijk betrokken voelen bij het ontwerp en de bouw van een woning.

Traditionele bouwmethode
Heutink bouwt volgens de traditionele bouwmethode. Oftewel, wij bouwen ambachtelijk, steen voor steen. Traditionele bouw biedt meer mogelijkheden. Wij hoeven geen rekening te houden met prefab elementen en kunnen daardoor bijzonder flexibel ontwerpen en bouwen. Zelfs als de bouw al is gestart, zijn er nog diverse wijzigingen aan te brengen.

Daarnaast heeft onze traditionele bouw een hoge bouwkwaliteit tot gevolg. Mocht u de woning ooit weer willen verkopen, dan zal dit zeker de verkoopprijs gunstig beïnvloeden.

Alles onder één dak
Heutink heeft alle disciplines van het bouwen onder één dak: het architectenbureau, het bouwbedrijf en het servicebedrijf. Eén partij regelt het ontwerp, de vergunningen, de bouw en de afwerking van uw woning.

Om de organisatie, tijdsplanning en bouwkwaliteit op een hoog niveau te houden, beschikt Heutink over eigen metsel, timmer, dakdekkers, tegelzetters en lijmploegen. Het is immers van groot belang dat uw woning in een goede tijdsplanning wordt uitgevoerd, zonder dat daarbij afbreuk wordt gedaan aan ontwerp en kwaliteit.

Op alle relevante vakgebieden, die met de bouw te maken heeft, heeft Heutink up-to-date kennis in eigen huis. En dat maakt het een stuk eenvoudiger.

Eigen architecten
Heutink heeft eigen architecten in dienst, die ingeschreven staan in het architectenregister.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Heutink Ontwikkeling en Bouw vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.