Hillie Gootjes Homeopathie, Orthomoleculaire en Darmtherapie

Hillie Gootjes Homeopathie, Orthomoleculaire en Darmtherapie

Westerweg 75, 1815DD, Alkmaar 072-5120617 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Met allerlei soorten lichamelijke en emotionele klachten ga je naar de homeopaat.
Dit geldt voor pas geboren baby's tot onze ouden van dagen.
Homeopathie is een zachte behandelwijze, zonder schadelijke bijwerkingen.
Dus ook heel goed inzetbaar bij zwangerschapsklachten. Maar ook bij kleine kinderen met, keel neus en oorklachten, eczeem, benauwdheid, slecht slapen, wratjes, allergieen, maar ook onrustige kinderen met ADHD- en autisme gerelateerde klachten.
Hier pas ik tegenwoordig de CEASE therapie op toe, waarbij de behandeling een combinatie is van ontgiften, homeopathie, darmen behandelen, voeding en gesprek.
Als ze wat groter zijn komen de buikpijn, faalangst en of hoofdpijnklachten nogal eens voor of klachten die te maken hebben met de veranderende hormonen, zoals pijnlijke menstruatie, hoofdpijn, migraine, maar ook huidklachten zoals veel acne, Vermoeidheid en de ziekte van Pfeiffer zie ik bij pubers ook vaak langskomen. De zogenaamde vrouwenklachten komen zo wie zo vaak langs, zoals alle soorten menstruatieklachten, vruchtbaarheidsproblematiek, overgangsproblematiek, maar ook zingeving problematiek, vragen zoals "wat wil ik verder met mijn leven".
Hooikoorts, huidklachten, hoge bloeddruk, lage weerstand, spierpijnen, krampen, vermoeidheidsklachten, gewrichtsklachten, maar ook chronische klachten, stress en (winter) depressie.
Het is wel zo, dat een chronische klacht die al langere tijd bestaat meer tijd nodig heeft, dan een net bestaande klacht. Burn-out, fibromyalgie, M.E., reuma en meer diepere ernstigere ziektebeelden komen langs.
Maar ook mensen met de zogenaamde vage klachten, waar in het ziekenhuis niets gevonden kan worden of waarvan gezegd wordt dat mensen ermee moeten leren leven.
De regel is wel, hoe langer de symptomen bestaan en hoe dieper de ziekte, hoe langer de behandeling.
PRAKTIJKVOORBEELDEN:
Een uitzondering op die regel, zijn klachten die al wel lang bestaan, maar acuut gekomen zijn.

Meer Homeopathie in de buurt

Deze Hillie Gootjes Homeopathie, Orthomoleculaire en Darmtherapie vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Homeopathie in de buurt.