Hissink Transport VOF Jacob

Hissink Transport VOF Jacob

Verzetsstraat 8, 7396CG, Terwolde 0571-290818 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn sinds 1900 een familiebedrijf. De 4de generatie staat nu aan het roer.
Wij zijn een klein nationaal verhuisbedrijf en transportbedrijf. Wij verzorgen particuliere verhuizingen en kleine projectverhuizingen (bedrijfsverhuizingen) in de omgeving van Apeldoorn, Deventer, Vaassen en Zutphen, maar verhuizen ook met gemak door heel Nederland.
Bij ons zijn de lijnen kort en houden wij persoonlijk contact met onze klanten. Wij proberen uw verhuizing zo prettig mogelijk te laten verlopen. Hier en daar een grapje maakt het allemaal wat meer ontspannen.
Senioren krijgen bij ons extra aandacht aangezien zij vaak al heel lang op hun vertrouwde plekje zitten. Het brengt vaak toch veel spanning met zich mee om naar een seniorenwoning of verzorgingshuis te verhuizen.
Het verhuizen van een piano of vleugel is bij ons geen zeldzaamheid. Wij beschikken over een pianowagentje, piano- en vleugelhoes, vleugelplank en wat nog meer nodig is voor deze specifieke verhuizing.
Wij beschikken over fauteuilhoezen, bankhoezen, garderobeboxen(hangkleding) en al wat nog meer nodig is om een verhuizing netjes te verzorgen.
Onze 2 verhuiswagens zijn lucht geveerd en wij beschikken over een opbouw verhuislift en een verhuislift als aanhanger. Wij kunnen met de grote verhuislift tot de 6de verdieping komen.
Het kan zijn dat u thuis gaat verbouwen of uw 'oude' huis verkocht heeft en nog niet in uw nieuwe woning kunt. Ook daar hebben wij een oplossing voor. Wij kunnen uw inboedel opslaan in onze verwarmde en tegen inbraak en brand beveiligde opslagruimte te Twello. Dit kan voor een korte, maar ook een langere periode. Bij ons staat uw inboedel droog en veilig opgeslagen in houten opslagkisten.
U kunt altijd een vrijblijvende offerte voor uw verhuizing en/of inboedelopslag aanvragen. Wij komen dan bij u thuis om alles door te spreken.

Ook zijn wij een nationaal transportbedrijf. Wij vervoeren vooral stukgoed.