Hoekman Shipbuilding

Hoekman Shipbuilding

Klifkade 15, 8321KA, Urk 0527-681788 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In de woelige wereld van visserij en scheepvaart is Hoekman Shipbuilding uit Urk een haven van kwaliteit en betrouwbaarheid. Een plaats waar reders al meer dan 50 jaar aanleggen voor het installeren van motoren, machines en alle andere aan boord benodigde systemen. Hoekman Shipbuilding fungeert als hoofdaannemer als het gaat om de bouw van nieuwe kotters, trawlers, olieboten, sleepboten, coasters enz. Daarnaast verzorgen wij ook de complete technische modernisering van bestaande schepen.

Uitgangspunt bij Hoekman Shipbuilding wordt gevormd door de wensen van de klant. Die staan iedere keer weer centraal, in de informele en gemoedelijke sfeer die zo kenmerkend is voor Hoekman Shipbuilding en de plaats Urk. Een eigen ontwerp- en tekenafdeling integreert ideeën en wensen in het definitieve ontwerp. Het initiatief ligt overigens niet alleen bij de klant. Bij Hoekman zijn we nauw bij de onderneming van onze klanten betrokken en dragen we ook zelf oplossingen aan.

Een perfecte samenwerking is er met de diverse toeleveranciers. Het grote voordeel van de vestiging op Urk, één van de belangrijkste vissersplaatsen in West-Europa, is dat er een ruim aanbod is aan in de scheepsbouw actieve bedrijven. Cascobouwers, schilders, timmerbedrijven, installatiebedrijven elektrotechniek; ze zijn allemaal op Urk aanwezig. Hoekman werkt met diverse ondernemingen, die allemaal binding hebben met de scheepvaart, al vele jaren samen. Als tandwielen grijpen ze op het juiste moment in elkaar. In verschillende samenwerkingsverbanden, afhankelijk van de aard van de opdracht, wordt daarom iedere keer weer een fantastisch staaltje Hollands vakmanschap afgeleverd.

De wortels van Hoekman Shipbuilding liggen in de visserij. Veel ervaring is er opgedaan in de boomkorvisserij. Maar ook in de andere visserijsectoren, zoals bijvoorbeeld pair trawling en Twin Rigg visserij in Engeland en Ierland, zijn diverse kunststukjes vertoond.

Meer Scheepsbouw en reparatie in de buurt

Deze Hoekman Shipbuilding vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Scheepsbouw en reparatie in de buurt.