Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek BV

Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek BV

Enkweg 37, 7383CW, Voorst 0575-501498 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Hofmeijer Voorst is een bedrijf dat zich in de breedte richt op alle voorkomende werkzaamheden binnen de vakgebieden van agrarisch loonwerk, grondverzet, sport en recreatie, cultuurtechniek en civiele techniek. Menig bedrijf in deze sector beschikt over indrukwekkende machines; het zijn echter de medewerkers die de kwaliteit van het afgeleverde werk bepalen. Hofmeijer Voorst beschikt over een gemotiveerd en deskundig team. Medewerkers hebben plezier in hun werk en dat straalt af op de kwaliteit van de dienstverlening.

Buiten het vertrouwde Loonwerk en Grondverzet is sinds een aantal jaren Sport, Civiel- en Cultuurtechniek een nieuwe, snelgroeiende en succesvolle sector voor Hofmeijer. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek B.V. Het aanleggen en onderhouden van sportvelden is een specialiteit waarmee Hofmeijer hoge ogen gooit. Voorzien van een modern specialistisch machinepark en enthousiaste ervaren medewerkers is Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek B.V. de specialist voor sportvelden.Of het nu gaat om het onderhouden of realiseren van sportvelden, realiseren van nieuwe natuur, het ontgraven van een bouwput, aanleggen van verhardingen of riolering Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek B.V. maakt projecten tot een succes.

Ook in het onderhoud van de openbare ruimte speelt Hofmeijer een belangrijke rol. Wegen, bermen en sloten vormen het werkterrein waarbinnen onze medewerkers zich thuis voelen. Het maaien van bermen en slootkanten, het baggeren van watergangen geschiedt met geavanceerde machines.

Bij de aanleg van woonwijken, industrie-terreinen of sportaccommodaties is de afvoer van regen- en afvalwater een belangrijk aandachtspunt. Hofmeijer heeft in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd in de aanleg van riolerings-systemen. Ook de gescheiden opvang en afvoer van regenwater versus afvalwater behoort tot de mogelijkheden.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.