Holtkamp Bouw BV

Holtkamp Bouw BV

Twentepoort Oost 58, 7609RG, Almelo 0546-540890 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Holtkamp Bouw B.V. is al meer dan 80 jaar werkzaam in verschillende marktgebieden binnen de bouwsector. Het is een middelgroot bedrijf met ca. 30 medewerkers. Door de omvang en organisatie van het bedrijf zijn de communicatielijnen kort. Er heerst hierdoor een goede werksfeer. Dit heeft mede door goed overleg tot gevolg dat er effectief gewerkt wordt.

Een goede band tussen medewerkers, directie en opdrachtgevers biedt voor onze klanten vele voordelen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, de opdrachtgever krijgt wat gevraagd wordt, met minder wordt geen genoegen genomen. Wij hebben een grotere mate van flexibiliteit dan grotere bedrijven. Dit komt bijvoorbeeld tot uiting in de binneninrichting van standaard woningtypes, bijna alles is mogelijk!

Door het vakmanschap van ons personeel, het gebruik van het juiste materieel en de juiste fabricagemethoden kunnen wij elke opdracht in relatief korte bouwtijd realiseren. Tevens blijven wij goed op de hoogte van de nieuwst gestelde eisen van het bouwbesluit m.b.t. Epn, luchtdichtbouwen etc.

Holtkamp Bouw koopt regelmatig zelf grond aan. Na het bouwrijp maken van deze gronden kunnen door ons kavels te koop aangeboden worden voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Ook ontwikkelen wij zelf regelmatig middelgrote tot grootschalige projecten, deze woningen of bedrijfspanden worden dan door ons via een makelaar te koop aangeboden. Aangezien deze markt constant in beweging is adviseren wij u voor meer informatie regelmatig deze pagina te bezoeken.

Holtkamp Bouw opereert al ruim 80 jaar succesvol op de particuliere woningmarkt. Heeft u al een ontwerp? Wij maken geheel vrijblijvend een maatwerk-offerte voor u! En mocht u nog geen architect hebben, dan kunt u bij ons zelfs terecht voor uw bouwplan, vanaf schetsontwerp tot en met de oplevering! Of het nu gaat om standaard of exclusieve woningen.

Holtkamp Bouw B.V.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Holtkamp Bouw BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.