Hondentrimsalon A la Professionnelle

Hondentrimsalon A la Professionnelle

Kerkweg 3, 1761JD, Anna Paulowna 0223-535838 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  gesloten
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij trimsalon A la Professionnelle.
In trimsalon A la Professionnelle staat kwaliteit voorop.

Trimsalon A La Professionelle: al 25 jaar met passie en professionaliteit
Arlett van Dijk is het gezicht van Trimsalon A la Profesionelle in Anna Paulowna en zowel voor lokale hondeneigenaren als collega’s wereldwijd een zeer bekende naam in het trimvak. Dit jaar viert ze haar zilveren jubileum, want ze zit al 25 jaar in het vak.
Haar curriculum vitea is in de loop van een kwart eeuw honden trimmen zeer indrukwekkend geworden. Zo heeft ze een flinke waslijst aan behaalde prijzen op diverse nationale en internationale trimwedstrijden op haar naam staan en heeft ze al vijf keer de eer gehad om in het Nederlandse trimteam deel te mogen nemen.
Door de jaren heen heeft ze zich ook diverse specialisaties eigen gemaakt, zoals de Australian Labradoodle, de Goldendoodle, Maltezer, Shih Tzu, Lhasa Apso, de Portugese Waterhond en diverse Terriërs, waaronder de Fox Terriër Draadhaar, de Lakeland Terriër en Kerry Blue Terriër.
Desondanks blijft ze zichzelf bijscholen en investeren in kwaliteit. In april 2014 heeft ze bijvoorbeeld een specialisatiecursus voor de Engelse Cocker Spaniël gedaan en in oktober 2013 heeft ze nog een een specialisatiecursus voor de Dwergschnauzer gevolgd in Barcelona. Ook deelt ze haar kennis door seminars aan collega’s te geven en geeft ze les op de Opleiding Hondentrimmen van het Huisdier Kennis Instituut.

Uw hond is dus in professionele handen bij Trimsalon A La Professionelle.
De trimsalon is modern ingericht met aparte ontvangst-, was- en knipruimtes.
Aan het comfort van uw hond en kat wordt gedacht door o.a. een airco in de warme maanden en vloerverwarming voor de koude maanden en het gebruik van geavanceerde apparatuur zoals een draadloze tondeuse, clippervac, en elektrische tafels. Tevens wordt uw hond gewassen met een spa Treatment en gedroogd in de droogcabine of geföhnd.

Meer Honden en kattentrimsalons in de buurt

Deze Hondentrimsalon A la Professionnelle vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Honden en kattentrimsalons in de buurt.