Hondentrimsalon Hedy Hellwig

Hondentrimsalon Hedy Hellwig

Twickelo 12, 7581RE, Losser 053-5386762

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Sinds 2 mei 1998 is Hedy Hellwig begonnen met een hondentrimsalon, elke hond groot of klein, ongeacht wat voor ras, elke hond is welkom voor een trimbehandeling of gratis advies over de vachtbehandeling.
Het trimmen van honden is afhankelijk van het ras en wat voor vacht deze hond heeft, het kan zijn knippen, effileren inkorten en of ook uitdunnen, scheren, ontwollen maar ook plukken en strippen, ontklitten, borstelen en het reinigen van de tanden, oren en ogen, nagels knippen en een wasbeurt.
Effileren, knippen en scheren ( korter maken van de haren) kan geschieden op verschillende lengtes en modellen. Gelukkig komen er ook Cavadoodle, Goldendoodle, Labradoodle en andere Doodles die mooi in model geknipt worden.
Ontwollen ( zachte wollige onderhaar verwijderen) gebeurt bij langharige honden zoals bv. New Foundländer, Berner Sennen, Golden Retriever, Husky's, Chow Chow maar ook een Keeshond of een Pomeranian enz.
Bij het plukken 2x per jaar en het strippen 4x per jaar ( worden de lange bovenharen eruit geplukt) mits ze plukrijp zijn zoals bv. Cairn-, West Highland White-, Border-, Norwich-, Norfolk Terriër en Ruwharige Teckels enz..
Ontklitten van de honden gebeurt als de haren in de klitten zitten, het kan zijn bij een langharige maar ook bij kortharige honden.
Ook voor een borstelbeurt waar ik graag advies over geef en als je graag wilt dat de haren mooi lang blijven en niet gaan klitten bv. een Bearded Collie, Hollandse Schapendoes maar ook een Maltezer of een Boomer.
Als de vacht het toelaat worden de rashonden behandelt naar hun ras schema, bij bastaarden trim ik ze in overleg met de baas waar ze het meest op lijken.
De honden worden op afspraak gebracht en als de trimbehandeling klaar is, wordt U gebeld zodat U de hond weer op kunt halen.
Als service kan ik tegen een vergoeding Uw hond van huis ophalen en terugbrengen, mits dit in Losser is.
In 2004 had ik een groot interview in de krant Dagblad Tubantia over het trimmen van verschillende hondenrassen.

Meer Honden en kattentrimsalons in de buurt

Deze Hondentrimsalon Hedy Hellwig vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Honden en kattentrimsalons in de buurt.