Hoogsteder Garagebedrijf

Hoogsteder Garagebedrijf

Dorpsstraat 31, 6678BE, Oosterhout 0481-481080 Website

Openingstijden (24 jul - 30 jul)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Garage Hoogsteder, uw adres voor occasions en het repareren en onderhouden van auto’s van alle merken met behoud van fabrieksgarantie! Ook voor de aanschaf van onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht.

Jos Hoogsteder, de huidige eigenaar van Garage Hoogsteder, wist als klein jongetje al dat hij automonteur wilde worden.
Naarmate hij ouder werd, kwam daar de ambitie om een eigen garagebedrijf te starten bij. De appel viel niet ver van de boom want ook vader Ruud Hoogsteder was automonteur in hart en nieren.

Vader en moeder Hoogsteder zagen de ambitie van hun zoon wel zitten. Daarom besloten ze de handen ineen te slaan en samen een bedrijf te beginnen.
Na even zoeken werd in het geboortedorp van vader Ruud een geschikte locatie gevonden.
In 1983 werd Garage Hoogsteder opgericht. Op de huidige lokatie in een oud pand van een voormalig transportbedrijf. Een echte dorpsgarage.
In 1997 werd het bedrijf helemaal overgedragen aan Jos.

Van binnen een bedrijf met de nieuwste technieken en een gedegen kennis. Van buiten een verouderd bedrijf, dat hard toe was aan een facelift.
En die facelift krijgt het. Na de nodige drempels wordt er in april 2006 gestart met de bouw van ons nieuwe bedrijf. Op 24 November 2007 is de opening.
We zijn heel trots op ons bedrijf, dat uiterlijk zowel van buiten als binnen voldoet aan alle eisen van deze tijd.
Ook zijn we trots dat we de sfeer van de oude dorpsgarage hebben behouden. Onze klanten zijn nog steeds welkom in de werkplaats en mogen met monteur overleggen. Ook kunnen ze het kantoor binnenlopen als er vragen zijn of om even een praatje te maken. En dat doen ze dan ook.

Wij verkopen occasions en nieuwe auto’s. Repareren en onderhouden ze.
Tevens kunt u bij ons terecht voor APK-keuringen en voor verkoop en montage van onderdelen en accessoires. Ook kunt u uw auto bij ons laten reinigen.
Occasions worden compleet met een grote beurt afgeleverd en de daarvoor in aanmerking komende auto’s worden onder BOVAG-garantie verkocht.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Hoogsteder Garagebedrijf vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.