Hooijer Haarden en Vloeren

Hooijer Haarden en Vloeren

De Stuwdam 21, 3815KM, Amersfoort 033-4799947 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Hooijer Haarden en Vloeren verandert interieurs. We hebben zo onze visie op het hart van uw huis. Een vernieuwende visie. En dat ervaart u vanaf het moment dat u in onze showroom komt. (Misschien ’s avonds: dan zijn we open op afspraak.) U proeft de sfeer. Oogstrelende haarden tussen houten vloeren, strak gestuukte wanden en ruw beton. Het eigentijdse design van de showroom en de aandacht die we daaraan besteed hebben, tekent onze aanpak. Ook van uw haard, schouw en/of vloer willen we méér maken dan een los product in de ruimte. Dat is een kwestie van maatwerk en perfectie.
Wat verder voor ons vanzelfsprekend is: gratis advies aan huis, geen aanbetaling, veilige en vakkundige montage en uitstekende garantie.Ontdek op deze website onze collectie en kom naar onze showroom!

Kiest u voor het knapperende vuur van een houthaard of het gemak van een elektrische haard? We laten u graag de verrassende mogelijkheden zien. Van strakke, gesloten haard met een moderne uitstraling tot een nostalgische openhaard. Onze monteurs dragen zorg voor een vakkundige montage conform de voorschriften.

De haarden & vloeren word vakkundig geïnstalleerd en gelegd door onze installateurs/parketleggers met veel ervaring.
Hooijer is erkend installateur van alle soorten haarden en kachels en wij zijn aangesloten bij het Sfeerverwarmingsgilde.(SVG) de brancheorganisatie die staat voor gegarandeerde kwaliteit.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat u zorgeloos kunt genieten van uw haard en/of vloer. Als het voorkomt dat er storingen zijn dan leveren wij de service die nodig is om het product weer goed te laten functioneren . Ook verlenen wij het onderhoud aan uw haard en vloer. Dit om de geleverde producten in topconditie te houden. Informeer bij ons voor meer informatie.

Onze monteurs dragen zorg voor een vakkundige montage conform de voorschriften.

Welkom bij de enige haarden specialist in Amersfoort, u hoeft maar een naam te onthouden, voor haarden in Amersfoort gaat u naar Hooijer!

Meer Haarden en kachels in de buurt

Deze Hooijer Haarden en Vloeren vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Haarden en kachels in de buurt.