Hoonhout van Rosmalen Oefentherapeut en Haptotherapeut

Hoonhout van Rosmalen Oefentherapeut en Haptotherapeut

Mercuriushof 17, 3951EP, Maarn 0343-441898 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Dinsdag: 20:00
  Woensdag - donderdag: 22:00
  Vrijdag: 20:00

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

OEFENTHERAPIE CESAR

Oefentherapie Cesar – in de volksmond ‘houdingscorrectie’ – is een individueel gerichte paramedische behandelmethode, die streeft naar correctie van en gewoonteverandering in ons houdings- en bewegingspatroon, en vooral ook naar activering van de cliënt/patiënt.

PSYCHOSOMATISCHE OEFENTHERAPIE
Psychosomatische Oefentherapie, of kortweg PSOT, is een officiele verbijzondering van de oefentherapie Cesar en Mensendieck. Niet altijd hebben lichamelijke klachten ook een lichamelijke oorzaak. Doordat we in een stresscultuur leven, lijden we steeds meer aan stressklachten, zoals spanningshoofdpijn, hyperventilatie, angst- en paniekklachten, CANS (RSI), overspanning, burnout, depressie, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, post whiplash, etc.

HAPTONOMISCHE THERAPEUTISCHE BEGELEIDING (HAPTOTHERAPIE)

Deze individuele begeleiding is erop gericht u bewust te maken van hoe u met klachten en/of problemen omgaat, en wat er verandert wanneer u het probleem gevoelsmatig (d.w.z. vanuit uw beleving) benadert. Het gaat erom dat wij leren luisteren naar wat wij diep in ons zelf voelen en beleven en om díe keuze te maken die voor ons zèlf belangrijk is en die bij ons past. En dat is in onze huidige maatschappij zeker niet vanzelfsprekend! Want hoe vaak blijkt niet, dat wij keuzes maken op grond van wat (wij denken dat) onze omgeving van ons verwacht, of omdat wij ervan overtuigd zijn dat ‘het zo hoort’? En juist die ‘aanpassingskeuzes’ kunnen een belangrijke grond zijn voor stoornissen in het persoonlijk fungeren en de mate waarin wij ons daarbij welbevinden.

HAPTONOMISCHE BEGELEIDING ROND ZWANGERSCHAP EN GEBOORTE

In deze begeleiding leren de ouders door in contact te zijn met elkaar ook op een tedere, liefdevolle wijze in contact te treden met hun nog ongeboren kind. Het kind zal op zijn eigen wijze reageren, waardoor een samenspel kan ontstaan tussen ouders en kind.

Meer Alternatieve genezers in de buurt

Deze Hoonhout van Rosmalen Oefentherapeut en Haptotherapeut vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Alternatieve genezers in de buurt.