Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Hout- en Bouwmaterialen van de Pol

Hout- en Bouwmaterialen van de Pol

Harskamperweg 32, 3774JP, Kootwijkerbroek 0342-441010 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Van de Pol is een totaalleverancier voor de bouw. Van de Pol levert A-merk bouwproducten zowel uit voorraad als maatwerk op bestelling. Tevens kunt u terecht voor keukens, tegels en sanitair. Van de Pol werkt vanuit de vestigingen Kootwijkerbroek en Amersfoort.

U kunt terecht voor alle denkbare materialen die in de bouw worden gebruikt. In ons magazijn in Kootwijkerbroek en Amersfoort vindt u vrijwel alle soorten materialen die u nodig heeft bij het bouwen. Bovendien beschikken wij over actuele vakkennis om een goed advies over toepassingsmogelijkheden en technische voorschriften te geven.

Voor maatwerk kunt u gebruik maken van ons netwerk van fabrikanten. De materialen worden volgens uw specificatie op maat aangeleverd. In de showrooms in Kootwijkerbroek kunt u terecht voor stenen, dakpannen, deuren, deurbeslag, vensterbanken, vloeren, complete keukens en badkamers. Dit biedt de mogelijkheid om op één adres uw keuze te maken voor een complete woning.

In ons pand in Amersfoort kunt u diverse materialen afhalen voor het bouwen en afbouwen van uw gebouw. Sinds april 2012 is Van de Pol Amersfoort een Probinvestiging. De vestiging beschikt over een grote shop voor ijzerwaren en gereedschappen. Van de Pol Hout en Bouwmaterialen en Probin Amersfoort vormen op dit adres een sterke twee-eenheid.

In maart 2013 opende Matrovato haar deuren. Matrovato is de showroom in Amersfoort. Dit bouwinspiratiecentrum is het keuzecentrum voor exterieur, deur en interieur, duurzaam bouwen en veilig- en comfortabel wonen. Voor keukens en sanitair blijft u aangewezen op onze vestiging in Kootwijkebroek.

Van de Pol beschikt over een eigen bezorgdienst. Dagelijks wordt er bezorgd in Midden-Nederland.

Meer Bouwmaterialen en machines in de buurt

Deze Hout- en Bouwmaterialen van de Pol vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bouwmaterialen en machines in de buurt.