Hout- en Systeembouw Van Lingen

Hout- en Systeembouw Van Lingen

Foarwei 257, 9298JK, Kollumerzwaag 0511-446255 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Kijk altijd eerst bij houtbouw en systeembouw van Lingen in Kollumerzwaag. Daar vindt u een compleet assortiment houten garages, tuinhuisjes, schuren, loodsen, paardenboxen en meer producten van hout.

Heel betaalbaar en vlot leverbaar. Alles binnen het standaard-assortiment kan namelijk volledig worden aangepast aan uw wens of naar uw situatie. En heeft u zelf een schets of idee? Laat die gerust uitwerken tot een compleet ontwerp. Want houtbouw en systeembouw van Lingen geeft u alle ruimte in hout.

Alle ruimte in houtbouw.

Onze gebruikelijke producten kunt u naar wens voorzien van aanpassingen. Twee ramen zijn standaard, meer ramen leveren wij tegen meerprijs. De standaard dakbedekking is een hoogkwalitatieve zwarte gesatineerde golfplaat. Tegen meerprijs is ook leverbaar: dakbeschot,pannendak of shingels en dakgoten.

Zo gemakkelijk is het.

Houtbouw en systeembouw Van Lingen neemt u graag werk uit handen, zoals de aanvraag van een bouwvergunning bij uw gemeente. U hoeft alleen de legeskosten te betalen. Krijgt u geen vergunning? Dan brengen wij u geen kosten in rekening. Een andere mogelijkheid tot besparing is zelf de eindmontage ter hand te nemen. U krijgt dan uw blokhut,werkruimte, stalling of onderdak als bouwpakket aangeleverd op de door u gewenste locatie. En is die locatie binnen een straal van 100km* van onze werkplaats, dan is de bezorging gratis.

Hout heeft van nature een fraaie uitstraling. Deze charme kunt u vergroten door bewust te kiezen voor de houtsoort, de bewerking en de kleur. Ook kunt u de omgeving in uw afweging betrekken. Uw object staat bijvoorbeeld naast een historisch landhuis of een nieuwe woning. Wat het ook wordt -standaard, modern of klassiek houtbouw Vanlingen zorgt voor een blijvend fraai eindresultaat.

Hout kent als bouwmateriaal een lange historie. Het heeft een uniek karakter en leent zich gemakkelijk voor de meest uiteenlopende toepassingen. Zo mag de hooischuur zich in een hernieuwde belangstelling verheugen.

Meer Houtbewerking in de buurt

Deze Hout- en Systeembouw Van Lingen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Houtbewerking in de buurt.