Houtvezelbedrijf All-Round BV

Houtvezelbedrijf All-Round BV

Aaltenseweg 20, 7021HR, Zelhem 0314-621204 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

All-Round staat reeds sinds 1957 voor de professionele levering van houtvezels en zaagsel. In een halve eeuw tijd heeft houtvezelbedrijf All-Round zich ontwikkeld van pionier tot een solide onderneming. Meer dan 6.000 agrarische afnemers in binnen- en buitenland ervaren dagelijks op de vele voordelen die vezels en zaagsel als 'bedding' bieden.
Daarnaast heeft houtvezelbedrijf All-Round zich gespecialiseerd in het afvoeren, verwerken en verhandelen van resthout.

All-Round betrekt haar zaagsel en houtvezels van zagerijen en schaverijen. Ook afvalhout, chips, boomschillen en gebroken hout worden op deskundige wijze verwerkt. Soms wel tot 2000 m3 grof materiaal per dag, een specialiteit op zich. De natuurlijke grondstoffen zijn de basis voor verschillende soorten zaagsel en houtvezels. Toepassing en staltype bepalen de keuze. Droog of vochtig, eerste of tweede soort, naaldhout of het zachtere loofhout? De keus is aan u. Van zaagsel, tot houtvezels en krullen, steeds stemt All-Round haar product optimaal af op uw wensen.

All-Round levert zowel in binnen- als buitenland. De houtvezelbalen en zakken zaagsel worden op de gewenste locatie geleverd en met de meeneemheftruck op de gewenste plek gezet. All-Round levert daarnaast bulkpartijen in containers of met een "walkingfloor".

Het zaagsel en de houtvezels van All-Round zijn natuurvriendelijk en hygiënisch. De producten worden als strooisel gebruikt voor o.a.:
Rundveehouderijen.
Maneges en paardenhouderijen.
Pluimveehouderijen.
Varkenshouderijen.
Topmelkers stellen dat ingestrooide ligboxen het welzijn van hun melkvee verhogen. Dergelijke ligboxen benaderen het best het comfort dat de koe in de wei ervaart.

Alleen Nederland produceert jaarlijks al circa 1,5 miljoen ton houtafval. Volgens overheidsbesluit mag dit afval niet meer op de vuilstort terechtkomen. Daarnaast is het afvalproduct prima bruikbaar als RES, Renewable Energy Source.

Meer Papier en papierwaren in de buurt

Deze Houtvezelbedrijf All-Round BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Papier en papierwaren in de buurt.