Houweling Architecten

Houweling Architecten

Hoekeindseweg 27, 2665KA, Bleiswijk 010-5215922 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Op zoek naar een architect?
Een exclusieve villa op een vrije kavel, een vrijstaande woning of een bedrijfspand ontwikkelen? Ons architectenbureau luistert, visualiseert en realiseert. Wij houden van vormen, materialen en architectuur. Al vanaf het begin, ruim 40 jaar geleden, realiseren we wisselende bouwstijlen, zoals klassieke herenhuizen, moderne luxe villa’s, vrijstaande landhuizen en statige bedrijfspanden.

WE LUISTEREN
Omdat ons doel is dat u in een door ons ontworpen gebouw optimaal geniet en met plezier kan wonen, werken of recreëren.
Uw ideeën, woorden, knipsels, foto’s, uitspraken weten wij als geen ander om te zetten in een passend ontwerp. Wij voegen onze kennis, ervaring, creativiteit en ons inlevingsvermogen toe om te komen tot dat wat u echt wilt, maar vooraf nog niet zelf kon bedenken.
In elke woning staat het woongenot van de opdrachtgever centraal. Uit het eerste gesprek filteren wij uw woonwensen. Neem gerust knipsels mee met voorbeelden van woningen, vormen en materialen die u aanspreken. Uw inbreng werken wij uit tot uw persoonlijke ideeënbox. Daarin vindt u onze analyse, ideeën en kostenraming.

WE VISUALISEREN
Door te werken met de nieuwste ontwerptechnieken, kunnen we uw plan vanaf het begin al zeer realistisch visualiseren.
Maatvoering. Vormgeving. Materialen. De ideeënbox wordt uitgewerkt naar concretere tekeningen. De indeling van uw woning of bedrijfspand wordt steeds tastbaarder. Met elkaar bepalen we o.a. kamerindeling, locatie van raampartijen, lichtkoepels, technieken op het gebied van duurzaamheid. Een 3D visualisatie of maquette brengen uw droomhuis of bedrijfspand tot realiteit.

WE REALISEREN
Wij besteden veel aandacht aan de vertaling van het ontwerp vanaf papier naar de werkelijke realisatie.
De tekeningen zijn definitief, de vergunningen zijn ingediend, de ontwikkelaar en aannemer bekend. Ook tijdens dit gehele proces staan wij naast u. Bezoek aan de bouwlocatie, afstemming met de aannemer, hulp bij de vergunningsaanvragen.