Hoveniersbedrijf J T A van Marwijk

Hoveniersbedrijf J T A van Marwijk

Veursestraatweg 40, 2265CE, Leidschendam 070-3202686 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Kwekerij Oud Clingendaal is een begrip in Wassenaar en omstreken. Op 9.500 m² zandgrond worden heesters en coniferen gekweekt, die in het bijzonder geschikt zijn als haagbeplanting. Door het samengaan met hoveniersbedrijf van Marwijk uit leidschendam kunt u bij ons terecht voor aanvullende diensten als tuinaanleg en onderhoud. Hoveniersbedrijf John van Marwijk staat al sinds 1983 garant voor vakmanschap op het gebied van tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging. Wij staan voor:
Vakmanschap
Onze ervaren, gediplomeerde hoveniers hebben niet alleen verstand van zaken, maar ook hart voor hun werk: uw tuin. Wij werken met moderne machines, die jaarlijks aan een strenge veiligheidsinspectie worden onderworpen.
Planten van eigen kwekerij
Binnen ons hoveniersbedrijf staat de juiste balans tussen kwaliteit en prijs voorop. De door ons geleverde heesters en coniferen brengen wij zelf groot op onze eigen kwekerij: Oud Clingendaal in Wassenaar.
Respect voor het milieu
Wij werken met oog voor het milieu, door zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame en milieuvriendelijke materialen, zoals hardhout met duurzaamheidsklasse 1. Kwaliteit en garantie
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij aangesloten bij de Vereniging voor Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG). Wat dit voor u als klant betekent kunt u op hier lezen.
Na oplevering krijgt u van ons uitgebreid advies over het onderhoud van de geleverde beplanting, bestrating of erfafscheiding. Zo weet u hoe u optimaal van uw tuin kunt genieten. Bovendien geven wij 12 maanden garantie op alle vlonders, schuttingen, vijvers, bestrating, tuinmeubilair en verlichting. Beplanting die niet aanslaat komen wij eenmalig gratis vervangen.
Hoveniersbedrijf Van Marwijk verzorgt het gehele traject van tuinontwerp tot de daadwerkelijke aanleg. Natuurlijk kunt u ook zelf uw ontwerp maken en het door ons laten uitvoeren. Alle beplanting, tuinmeubelen, bestrating en erfafscheiding kunnen door ons worden geleverd.

Meer Tuinaanleg en onderhoud in de buurt

Deze Hoveniersbedrijf J T A van Marwijk vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tuinaanleg en onderhoud in de buurt.