Hoveniersbedrijf Jan vd Heijkant

Hoveniersbedrijf Jan vd Heijkant

Helleke 13, 4901PA, Oosterhout 0162-470091 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant BV is inmiddels al weer ruim 30 jaar actief als bedrijf wat allerhande hovenierswerkzaamheden uitvoert voor zowel particulieren als bedrijven.
De nadruk ligt op het onderhoudswerk, wat bestaat uit zowel losse beurten als abonnementen en jaarcontracten.
Voorjaars- en winterbeurten, snoeien, borderonderhoud en renovatiewerken zijn onze specialiteit. Tevens het rooien en snoeien van bomen d.m.v. een treeworker valt onder werkzaamheden.

Voor de tuinaanleg is er een specialisme ontwikkeld in de afgelopen decenia vanuit het Hoveniersbedrijf jan van den Heijkant:
De eigenaren van Florissant Tuinen BV in Oosterhout, Jan van den Heijkant en Mark Vlasman, besloten inmiddels 10 jaar geleden hun krachten te bundelen. Een opmerkelijke keuze gezien hun wisselende achtergrond en leeftijdsverschil.

Van den Heijkant had toen al ruim twintig jaar een eigen hoveniersbedrijf in oosterhout. Vlasman rondde de opleiding Tuin- en Landschapsarchitectuur af.

Inmiddels blijkt de combinatie van de gedegen ervaring en vakkennis van de een en de frisse nieuwkomerblik en architectuurkennis van de ander juist de kracht van het bedrijf.

Vlasman deed qua tuinaanleg praktijkervaring op bij het bedrijf van Van den Heijkant en breidde zijn ontwerpkennis uit door geregeld te werken voor een landschapsarchitect.

Als snel nadat Florissant Tuinen een feit was kwamen enkele personeelsleden in dienst. Vlasman werkt echter nog altijd actief mee. "Omdat ik dat leuk vind maar ook omdat ik op die manier dicht bij het vak blijf."

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek zodat wij Uw project ter plaatsen kunnen adviseren en van dienst zijn.

Meer Tuinaanleg en onderhoud in de buurt

Deze Hoveniersbedrijf Jan vd Heijkant vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tuinaanleg en onderhoud in de buurt.