Huibers Electra BV

Huibers Electra BV

Laan der Techniek 3, 3903AS, Veenendaal 0318-513245 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

uibers Electra BV is een elektrotechnisch installatiebureau met als kernwoorden service en vakmanschap. De klant is bij ons zeer belangrijk en wij stellen alles in het werk om de klant tevreden te stellen en, heel belangrijk, te houden. Wij van Huibers Electra BV garanderen een kwalitatief hoogwaardige elektrotechnische installatie!

De elektrotechniek is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Elektrotechniek is ook een breed vakgebied. Van de infrastructuur van een resort, tot het aanleggen van decoratieve verlichting, het valt binnen de elektrotechniek en behoort tot de werkzaamheden van Huibers Electra BV.
Naast elektrotechniek, hoort ook het aansluiten van data-netwerken tot onze werkzaamheden.

Bij bedrijfsinstallaties is bedrijfszekerheid een kernwoord. Stel u voor wat er gebeurt op het moment dat er geen elektriciteit beschikbaar is voor uw bedrijfsproces. Dit heeft over het algemeen grote financiële consequenties. Een goede elektrotechnische installatie is een belangrijke schakel voor een bedrijfszekere installatie.

Wij van Huibers Electra BV garanderen een kwalitatief hoogwaardige elektrotechnische installatie!

Elektrotechniek als meerwaarde voor uw uitstraling. Met name verlichting geeft een extra impuls voor het welzijn van de mens. Of dat nu in een winkelomgeving of kantooromgeving is, de verlichting is uitermate geschikt om op een behoefte in te spelen. Wij leveren in eigen beheer ontwerpen en adviezen voor verlichtingsplannen. Onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van de nieuwste technieken spelen daar een grote rol bij. Naast verlichting bieden wij alle facetten van de gebouwtechniek aan. Of dat nu het computernetwerk, of kantooroplossingen zijn.

Huibers Electra BV geeft uw gebouw een gezicht!

Of u nu een woning laat bouwen, of een woning gaat verbouwen. Huibers Electra BV heeft de vakkennis in huis en de monteurs om dit goed uit te voeren. Zo geven wij u de keuze uit veel soorten, kleuren en uitvoeringen van schakelmateriaal.

Meer Elektriciens in de buurt

Deze Huibers Electra BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Elektriciens in de buurt.