Huisartsenpraktijk Faqiri

Huisartsenpraktijk Faqiri

Marisplein 1, 3314CJ, Dordrecht 078-6133224 Website

Openingstijden (11 dec - 17 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Onze missie:

De patiënt staat centraal. Het centrum van de praktijk is de patiënt. Daar draait alles om. Onze missie is dus om de patiënt zo goed mogelijk te bedienen en al zijn/haar vragen op gezondheids- en welzijnsgebied adequaat te beantwoorden.

Onze visie:

Dat de patiënt centraal staat, willen wij bewijzen door onze aandacht, zorg, kennis en samenwerking volop op hen te richten. Onze patiënten hebben recht op individuele aandacht en kwalitatief goede zorg. Door het volgen van opleidingen, (na-)scholingen en trainingen zorgen wij voor een optimaal kennisniveau om onze patiënten op een juiste wijze te kunnen helpen. Hierdoor kunnen wij de patiënten beter ondersteunen en begeleiden in hun ziekten en/of vragen.

In onze praktijk staat u als patiënt centraal. Alles draait om u. Het is de missie van ons team om u zo goed mogelijk te bedienen en al uw vragen op gezondheids- en welzijnsgebied te beantwoorden.

Hoe merkt u dat u centraal staat? U merkt dat doordat onze interne samenwerking volledig op u gericht is. Onze patiënten hebben recht op individuele aandacht en goede zorg. Wij volgen de juiste opleidingen en (na)scholing om u optimaal van dienst te kunnen zijn en u op de juiste wijze te kunnen helpen. Omdat wij onze kennis up to date houden, kunnen wij u als patiënt beter ondersteunen en begeleiden bij ziekte en bij al uw vragen over ziekte en gezondheid. Dit geldt echter alleen voor de basishuisartsenzorg(dagelijkse zorg) en gecontracteerde chronische zorg door uw huisarts. Wat betreft chronische zorg en bijzondere zorg die niet onder ons vallen, zullen wij u graag helpen met de verwijzing naar desbetreffende medisch specialist.

Basis huisartskundige zorg:
Onze huisartsenpraktijk biedt de basishuisartsenzorg aan. Dit gaat om de dagelijkse zorg en de verwijsfunctie voor de acute en chronische zorg naar de medisch specialisten.

Meer Artsen en specialisten in de buurt

Deze Huisartsenpraktijk Faqiri vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Artsen en specialisten in de buurt.