Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Huisartspraktijk Poortvliet C L

Huisartspraktijk Poortvliet C L

Dotterbloem 7, 2408LA, Alphen aan den Rijn 0172-653776 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij huisartspraktijk Poortvliet te Alphen aan den Rijn,

Vanaf medio 2009 zijn wij gehuisvest in “Vitalis”, een multidisciplinair centrum voor gezondheid in de wijk Kerk en Zanen. Sinds 2001 leveren wij eerstelijnszorg in dit deelgebied van Alphen aan den Rijn.
Indien u op onze naam staat ingeschreven (ion.artsennet.nl), kunt u gebruik maken van huisartsenzorg in onze praktijk. Dit betekent dat u een afspraak kunt maken voor het spreekuur, een herhaalrecept kunt aanvragen, overleg kan hebben met de assistente over kleine medische problemen, en gebruik kan maken van alle andere faciliteiten die vallen onder de huisartsgeneeskundige zorg. Meer hierover treft u aan in onze praktijkinformatie.
Daarnaast stellen wij een aantal kleine verrichtingen beschikbaar ook voor mensen die niet op naam staan ingeschreven. Het gaat hierbij om een aantal kleine chirurgische ingrepen waar wij veel ervaring mee hebben opgedaan. Hiervoor verwijs ik u graag naar “kleine verrichtingen”. Deze zorg wordt volledig vergoed ook als u niet bij ons op naam staat ingeschreven en wij declareren rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.
Naast huisartsgeneeskundige zorg hebben wij onszelf de afgelopen jaren bekwaamd in enkele facetten van de esthetische geneeskunde. Naast ruime ervaring te hebben opgedaan met injectables, voeren wij thans in een meest moderne omgeving ooglidcorrecties uit. U kunt bij ons een afspraak maken voor een consult wanneer u meer wilt weten over een van deze behandelingen. Er worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht.
Indien u nog naar aanleiding van deze informatie nog vragen heeft zijn wij graag bereid u persoonlijk of via e-mail te woord te staan.
Graag verwelkomen wij u in onze praktijk.
Vriendelijke groet,
C.L.

Meer Artsen en specialisten in de buurt

Deze Huisartspraktijk Poortvliet C L vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Artsen en specialisten in de buurt.