Huiswerkbegeleiding Haarlem H2

Huiswerkbegeleiding Haarlem H2

Munterslaan 4 B, 2014KW, Haarlem 06-47489610 Website

Openingstijden (12 mrt - 18 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bij H2 Haarlem Huiswerkbegeleiding richten we ons op leerlingen van het VMBO-T, HAVO en VWO. Ook kunnen bij ons leerlingen van groep 8 terecht die zich alvast willen voorbereiden op de middelbare school. Onze aanpak is er op gericht dat leerlingen op een gegeven moment zelf de discipline en het plannen kunnen opbrengen, zodat zij zelfstandig de 2e fase van de middelbare school kunnen doorlopen.

Tijdens het intakegesprek waarbij ouder(s) en leerling aanwezig zijn, brengen wij eventuele problemen in kaart en lichten we ons werkwijze toe. Een belangrijke voorwaarde bij H2 Haarlem Huiswerkbegeleiding is dat de leerling gemotiveerd is en de meerwaarde van huiswerkbegeleiding inziet. De intake duurt circa 30 minuten en is kosteloos.

Leerlingen kunnen van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding. Onder het genot van een kopje thee en een koekje maken we samen met de leerling een planning voor de middag op basis van het huiswerk in de agenda. Essentieel voor het goed kunnen begeleiden van de leerlingen is het duidelijk opschrijven van het huiswerk in de agenda. Bij het maken van de planning kijken we niet enkel naar de dag van morgen. Soms is het wenselijk om een week of zelfs langer vooruit te plannen. Na het plannen gaat de leerling aan de slag. Tijdens de middag zijn er 2 korte pauzes van 15 minuten. Gedurende de huiswerkbegeleiding wordt er in stilte gewerkt. Leerlingen kunnen met hun vragen terecht bij de begeleiders. Naast een hoofdbegeleider helpen ook universitaire studenten de leerlingen. Elke middag proberen we bij H2 Haarlem Huiswerkbegeleiding een team neer te zetten dat de leerlingen zo goed mogelijk begeleidt.

In onze begeleiding hebben we een pro-actieve houding die we ook proberen over te brengen op de leerlingen. De verhouding begeleider staat tot leerlingen is maximaal 1:7. Ook worden toetsen overhoord en werk gecontroleerd.

Meer Onderwijs en cursussen in de buurt

Deze Huiswerkbegeleiding Haarlem H2 vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Onderwijs en cursussen in de buurt.