IJzeren Man Subtropisch Zwembad De

IJzeren Man Subtropisch Zwembad De

Geurtsvenweg 1, 6006SN, Weert 0495-537170 Website

Openingstijden (22 mei - 28 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - dinsdag: 22:00
  Donderdag - vrijdag: 22:00
  Maandag - dinsdag: 22:00
  Donderdag - vrijdag: 22:00

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De IJzeren Man, het mooiste zwembad van Limburg. Het zwembad waar sport en recreatie samengaan.
Zwembad De IJzeren Man kent een viertal doelgroepen: Recreatie, Zwemles, Beweging en Vereniging.

Bij binnenkomst in De IJzeren Man treft u onze receptiebalie aan. Hier kunt u onder andere terecht voort al uw vragen of speciale wensen.
Onze medewerkers helpen u graag. In de ruime garderobe treft u onze kleedunits aan met de kluisjes om uw persoonlijke eigendommen en waardevolle zaken in op te bergen. Verder vindt u er douches, spiegelwanden met haardrogers en toiletten. Er is tevens een ruim invalidentoilet met douche. Voor groepen is een gemeenschappelijk kleedlokaal aanwezig. Informatie over de beschikbaarheid hiervan krijgt u bij de receptie.

Het beheer en de exploitatie van Zwembad De IJzeren Man wordt vanaf 1989 uitgevoerd door stichting Zwembad De IJzeren Man. De stichting is het resultaat van het extern verzelfstandigen van de vroegere gemeentelijke exploitatie. De gemeente is eigenaar van de accommodatie en verhuurt het zwembad aan de stichting. De exploitatie van het subtropisch zwembad De IJzeren Man is de laatste jaren sterk van karakter gewijzigd. Bij de kwaliteit van het product zwembad spelen aspecten als vernieuwing, het snel inspelen op de veranderende vraag en een prettige ambiance een essentiële rol.
Gastheerschap, commercieel en bedrijfsmatig management en vooral de mogelijkheid van slagvaardig handelen zijn belangrijke aspecten binnen de bedrijfsvoering van het zwembad.
De stichting heeft een onbezoldigd Raad van Toezicht en bezoldigde werknemers.
De RvT bestaat uit minimaal 3 personen en zorgt voor de aansturing van de directeur. De directeur is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de organisatie en wordt hierbij ondersteund door de zwemcoördinator. Samen vormen ze het managementteam.

Meer Zwembaden en zwemscholen in de buurt

Deze IJzeren Man Subtropisch Zwembad De vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zwembaden en zwemscholen in de buurt.