Let op: Vandaag is het 1e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

ILC Groep/Het Rekenarsenaal

ILC Groep/Het Rekenarsenaal

Aphroditestraat 25, 5047TW, Tilburg 013-5784121 Website

Openingstijden (14 mei - 20 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

ILC Groep Het Rekenarsenaal, de betrouwbare en ervaren adviseur op een zeer breed gebied voor het MKB.
.
Algemeen:
Maatschap "ILC Groep / Het Rekenarsenaal, Accountants, Belasting- en Automatiseringsadviseurs" is een kantoor welke van start is gegaan in de midden negentiger jaren, destijds onder de naam ILC Groep B.V., en sinds 1999 is gevestigd aan de Aphroditestraat 25-27-29 op industrieterrein Vossenberg Zuid te 5047TW Tilburg.
.
Samenstelling:
De totale bemanning bestaat uit een 2-tal accountants en een RB-belastingadviseur, een 6-tal 1e en 2e assistent-accountants en een full-time bemand secretariaat.
.
Activiteiten:
De maatschap houdt zich met name bezig met advieswerk m.b.t. de genoemde disciplines, waarbij het samenstellen van jaarrekeningen een belangrijk onderdeel vormt:
- herstructureren van ondernemingen (juridische, fiscale en bedrijfseconomische aspecten)
- bedrijfsoverdracht
- ondersteuning financieringsaanvraag trajecten (korte en lange termijn begrotingen)
- startersbegeleiding
- beoordelen van bestaande IT-omgeving
- adviseren op gebied van IT en doen implementeren van kantoorautomatiseringssystemen
- het ontwikkelen van maatwerk software-applicaties
ILC is "expert" gecertificeerd Twinfield-user. Dat betekent dat ILC hoog gekwalificeerde capaciteit in huis heeft bij de implementatie, inrichting en ondersteuning van het gebruik van het pakket TWINFIELD.

Begin 2015 is in onze groep een 5-tal IT'ers gestart met het adv. en realiseren van IT-infra (netwerken, WiFi, glasvezel e.d.) en het realiseren en beheren van kantoorautomatisering.
.
Klantenkring:
ILC opereert met name in het Midden- en Kleinbedrijf en heeft daarin een al jarenlange ervaring opgedaan. Persoonlijk contact met de klant staat bij ILC hoog het vaandel. Onze mensen werken zowel op kantoor bij de klant als vanuit het ILC kantoor. Korte lijnen en snelle besluitvorming
.