INHOUT

INHOUT

Asserstraat 59, 9451TA, Rolde 0592-243239 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  gesloten
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

PASSIE voor meubels en interieurs op maat
INHOUT is een Meubelmakersbedrijf dat sinds 1983 met veel passie meubels en interieurs op maat produceert en ontwerpt. Onze meubelmakers maken meubels en interieurs precies op maat. U kunt zelf uw ontwerp, wensen, smaak en ideeën aangeven. Met onze maatwerk oplossingen creëren we exclusieve meubels en interieurs. Wij benadrukken maatwerk, kwaliteit en persoonlijkheid. Uw ideeën en wensen, aangevuld met onze passie voor het oude ambachtsvak, vervaardigen wij mooie, pure en goudeerlijke meubels, waar u volop van kunt genieten. Met moderne machines en gevoel voor kwaliteit en traditie, vertalen wij uw woonwensen naar een maatwerk meubel of compleet interieur.

Wij werken met zowel massief hout als vele soorten plaatmateriaal, welke in onze eigen meubelspuiterij op kleur gebracht kunnen worden. Creativiteit, vakmanschap en passie staan bij INHOUT hoog in het vaandel, evenals een hoge kwaliteit van de producten die wij maken. De mogelijkheden bij ons zijn vrijwel onbeperkt, maatwerk is onze standaard.

Bij INHOUT kunt u terecht voor maatwerk tafels, kasten, dressoirs, boekenkasten, linnenkasten, kastenwanden, keukens, bad- en slaapkamermeubels.

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor maatwerk meubels voor in een zakelijk bedrijfsinterieur, zorginrichting of kantoorinrichting. En tot slot bent u bij INHOUT ook aan het juiste adres als het gaat om een meubel reparatie.

Wij maken onze meubels en interieurs met veel passie en aandacht en geven onze klanten persoonlijke aandacht. Dit doen wij in ons familiebedrijf in Rolde, waar we erg trots op zijn. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen en ons team aan het werk te zien.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? U kunt ons bereiken via info@inhout-meubels.nl of 0592-243239.

Bij INHOUT kunt u terecht voor maatwerk tafels, kasten, dressoirs, boekenkasten, linnenkasten, kastenwanden, keukens, bad- en slaapkamermeubels.

Meer Woonwinkels in de buurt

Deze INHOUT vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Woonwinkels in de buurt.