Openingstijden.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2016! Help jij ons aan de titel? Stem via deze link en maak kans op mooie prijzen!

Ilona Bloemen

Ilona Bloemen

Neptunusplein 52, 3814BR, Amersfoort 033-4722451 Website

Openingstijden (17 okt - 23 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bloemsierkunst Ilona is een begrip in Amersfoort en omstreken. In onze sfeervolle winkel aan het Neptunusplein kunt u dagelijks terecht voor prachtige boeketten en bloemstukken. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor kamerplanten, glaswerk en potterie.

Bij het overlijden van een dierbare moet er veel worden geregeld. Veel van deze zorgen worden uit handen genomen door de uitvaartverzorger.

Veel mensen kiezen er toch voor om zelf de bloemen te regelen voor de uitvaart omdat afscheidsbloemen vaak met emotie te maken hebben en je zelf wilt bepalen, al dan niet naar de wensen van de overledene, welke bloemen er worden gekozen.

Wij nemen de tijd voor u om samen uw wensen tot uiting te laten komen in een prachtig rouwarrangement. U geeft aan welke kleur en vorm u in gedachte heeft en dat kan variëren van een biedermeier, een anker, een vlinder of welke vorm u dan ook wenst. Ook bedrukken wij uw lint met daarop de door u gekozen tekst.

Wij dragen zorg voor een kwalitatief en vers bloemstuk volledig naar uw wens, want zeker aan afscheidbloemen besteden wij onze uiterste zorg.

Bloemen maken van de kantooromgeving een aangenamere werkplek. Ook de balie van uw receptie krijgt hierdoor een fleurige en vriendelijke uitstraling. Het zal uw bezoekers opvallen dat u aandacht besteed aan uw presentatie van uw bedrijf.

Bloemen en planten zijn niet alleen een feest om naar te kijken, ze dragen ook nog eens bij aan een hogere productiviteit en lager ziekteverzuim. Uit onderzoek is gebleken dat mensen beter presteren als zij werken in een bloemrijke, groene kantooromgeving.

Bloemsierkunst Ilona weet als geen ander wat een beetje groen al niet kan doen.

Meer Bloemen en planten in de buurt

Deze Ilona Bloemen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bloemen en planten in de buurt.