Indoor Steel

Indoor Steel

Reijerskoop 313, 2771BN, Boskoop 06-51166062 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Indoor Steel, het adres voor alle toepassingen van staal in huis, winkel, showroom, kantoor, restaurant, hotel of buitenverblijf!

Bij Indoor Steel kunt u terecht voor:

- stalen kozijnen en binnendeuren
- stalen taatsdeuren
- meubels en accessoires
- trappen en balustrades

Al onze producten zijn maatwerk. Ze worden ambachtelijk vervaardigd in onze eigen werkplaats. Wij kunnen daarom garanderen dat onze producten degelijk zijn, zoals u van oer-Hollandse producten mag verwachten. Wij denken met u mee en vertalen uw idee in een hoogwaardig product.

Stalen kozijnen en deuren zijn tijdloos en veelzijdig. Maar vooral: ze creëren sfeer! Voor een industriële look zijn stalen deuren een echte eye-catcher! De slanke strakke lijnen zorgen voor een ruimtelijk effect.

Ook een landelijk interieur kan compleet worden gemaakt met stalen kozijnen. De stijlvolle uitstraling is authentiek. De smalle stalen profielen zorgen voor optimale lichtinval en geven de sfeer van vroeger met het comfort van vandaag. Heeft u een moderne en strakke inrichting? Onze deuren zijn uitermate geschikt en zeer goed toepasbaar in uw interieur, mede dankzij de minimalistische profielen en vele mogelijkheden in de afwerking.

Tevens zijn onze stalen kozijnen en deuren leverbaar voor projectinrichting van kantoren en bedrijven. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Er zijn veel verschillende soorten stalen deuren verkrijgbaar.
- Taatsdeur: een stalen taatsdeur zonder scharnieren, schroeft om een as die niet in de hoek van het stalen kozijn valt.

- Schuifdeur: voor een optimaal gebruik van de ruimte kunt u kiezen voor een stalen schuifdeur of stalen schuifpui.

- Deur met kozijn: voor een authentieke binnendeur kunt u kiezen voor een handgemaakte stalen binnendeur.

De stalen kozijnen en deuren worden gemaakt van slanke profielen van staal. De stalen deuren worden geleverd met enkel gelaagd veiligheidsglas. Maar ook hiervoor geldt: wij maken uw stalen deur in opdracht van u, naar uw idee.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Indoor Steel vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.