Insinc BV

Insinc BV

Zwarteweg 10, 1412GD, Naarden 035-5288110 Website

Openingstijden (22 jan - 28 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

INSINC, aangenaam

Insinc - een jong, ambitieus, uiterst professioneel inkoopadviesbureau - is gespecialiseerd in het optimaliseren van inkoopprocessen. Om zo voor onze opdrachtgevers substantiële besparingen te realiseren. Waarbij we uiteraard niet alleen kijken naar het huidige inkoopbeleid, maar ook naar de ambities en winstdoelstellingen. Vanzelfsprekend gebaseerd op een grondige analyse van de inkoopfunctionaliteit.

Met Insinc wordt uw inkoop een essentiële en wellicht zelfs doorslaggevende winstfactor.

Een kleine selectie van onze diensten:
Inkoop adviseur
Inkoopadvies
Europese aanbesteding

Deskundig & ervaren
Onze vaste medewerkers vormen een hecht collectief van professionals die ieder voor zich z’n sporen heeft verdiend in het inkoopvak. Zij weten hoe inkoopprocessen werken en waar en waarom die vaak spaak lopen. Daarnaast zorgen we ervoor dat regelmatig kennis-uitwisseling plaatsvindt. Zo wordt de ervaring van de een de kennis van de ander. Dat heeft nog een ander voordeel: mocht de uitvoerende Insinc-professional onverhoopt uitvallen, dan kunnen we snel een even vakbekwame plaatsvervanger inzetten. Tel die factoren op en het verklaart de titel van dit hoofdstukje.

Doelgericht & betrokken
Doelgericht, omdat we kortweg gezegd, samen met u snel maar nauwkeurig de problemen in kaart brengen en analyseren, daarna de doelstellingen formuleren en vervolgens de beoogde veranderingen initiëren, implementeren en verankeren. Betrokken, omdat we voor het realiseren van de doelstelling een professional inzetten die niet alleen over de vereiste competenties beschikt, maar zich ook met 'hoofd en hart' in uw inkooporganisatie, mensen en processen inleeft.

Transparant & discreet
Onze procurement-professional opereert resultaatgericht en transparant en - omdat hij vaak in aanraking komt met vertrouwelijke zaken - uitermate discreet. Hij initieert en inspireert, stuurt en begeleidt, verandert en verankert.

Meer Adviesbureaus in de buurt

Deze Insinc BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Adviesbureaus in de buurt.