Installatiebedrijf Ginneken Van

Installatiebedrijf Ginneken Van

Smalstraat 8, 5341TX, Oss 0412-631432 Website

Openingstijden (27 feb - 5 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bij ons, installatiebedrijf van Ginneken aan de Smalstraat 8 te Oss, krijgt u als klant nog het gevoel van 'de kracht van kleinschaligheid', dat door onze klanten als heel plezierig wordt ervaren. We krijgen heel vaak opmerkingen van klanten dat zij onze manier van werken waarderen. Bij een opdracht is degene die het werk bij u komt opnemen ook degene die het werk uitvoert.

Installatiebedrijf van Ginneken, alles onder één dak:

centrale verwarming, onderhoud c.v.-ketels, sanitair, loodgieterswerk, goten en dakbedekking. Wij zijn sanitairspecialist en erkend gas- en waterinstallateur.

Storingsdienst
Dat is nu vervelend: een storing aan uw verwarming of warmwatervoorziening of een lekkage in uw woning of bedrijf. Zoiets komt altijd ongelegen. Onze storingsdienst staat dan voor u klaar, maar...... onze klanten die via onze onderhoudsdienst preventief onderhoud laten plegen krijgen wel voorrang bij het oplossen van dit soort problemen.
Als u op dit moment met een storing te maken heeft: neem dan nu contact met ons.

Tip: Heel vaak blijkt bij dit soort problemen achteraf, dat de storing met regelmatig preventief onderhoud voorkomen had kunnen worden. U zorgt er toch ook voor dat er regelmatig onderhoud aan uw auto wordt uitgevoerd? Preventief onderhoud kan u ook helpen uw energieverbruik verminderenn. Neem daarom vandaag nog contact met ons op zodat wij in het vervolg op contractbasis ook uw installatie gaan onderhouden.

Dakbedekking
Heeft u last van een lekkage? Of heeft uw woning, garage, tuinhuisje of schuur misschien een nieuw dak nodig? Wellicht is reparatie al voldoende! Hoe dan ook: al uw dakproblemen lossen wij op en wij zorgen er voor dat u binnen de kortste keren weer heerlijk droog zit. Misschien wilt u wel een dak of deklijsten van zink of koper? Van Ginneken Installatiebedrijf zorgt dat het vakkundig wordt aangebracht, zodat u er heel lang plezier aan zult beleven.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Installatiebedrijf Ginneken Van vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.