Let op: Vandaag is het Koningsdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten of hebben aangepaste openingstijden, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Installatiebedrijf Jadan

Installatiebedrijf Jadan

Bourgondie 8, 6343DD, Klimmen 045-4053535 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Sinds 1996 biedt Installatiebedrijf Jadan zijn diensten reeds aan. Ons bedrijf levert uitsluitend vakwerk. Daar wij vooral voor particulieren, kleine bedrijven en aannemers opdrachten uitvoeren, leveren wij geen massawerk. Hierdoor is ons vakmanschap gegarandeerd en zullen de opdrachten geheel naar wens van de klant gerealiseerd worden. Ook heeft ons bedrijf alleen vakmensen in dienst die de werkzaamheden telkens weer naar tevredenheid van de klant uitvoeren en onderhouden. Deze blijven dan ook steeds terugvallen op onze expertise en services.

Onze diensten bestaan uit diverse installatie- en loodgieterswerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verbouw of nieuwbouw van uw huis of onderneming voor o.a. aanleg en onderhoud van al uw gas-, water,elektra,sanitaire installaties, CV en dakwerk.

Kwaliteit staat bij ons hoog aangeschreven. Installatiebedrijf Jadan is aangesloten bij de vakorganisaties Uneto-VNI en SEI wat voor klanten een stuk zekerheid bied, daar deze keurmerken staan voor een betrouwbaar bedrijf met vakkennis in huis. Tevens zijn wij een landelijk erkend leerbedrijf.

Installatiebedrijf Jadan verzorgt natuurlijk ook de aanleg en alle onderhoudswerkzaamheden voor uw CV- installatie. Ook van installaties die niet door ons geplaatst zijn. Ook zijn wij officieel dealer van de Nefit CV- installaties. Onze medewerkers zijn uitstekend geschoold en adviseren u met kennis van zaken. Professioneel onderhouden installaties gaan langer mee en leveren een beter rendement

Meer Aannemers in de buurt

Deze Installatiebedrijf Jadan vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.