Installatiebedrijf Pot

Installatiebedrijf Pot

Hoofdweg 87, 9621AD, Slochteren 0598-421495 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Pot Slochteren is een breed technisch bedrijf dat zich, gedurende de jaren, heeft gespecialiseerd in de verkoop en installatie van elektra en elektronica, de installatie en onderhoud van uw verwarmingsinstallatie en het aanleggen van dakgoten.
Onze monteurs komen vrijblijvend bij uw thuis voor advies en assistentie. Daarnaast staat de deur van onze winkel altijd voor u open.

Centrale verwarming
Aanleg én onderhoud
Voor ieder pand en iedere woning de juiste verwarming, afgestemd op de behoefte van de gebruiker. Dat is onze missie van Pot Slochteren. Van ketel tot radiatoren, van convectoren tot vloer- en wandverwarming. Uiteraard staan we ook voor uw klaar voor het jaarlijks onderhoud aan uw verwarmingsinstallatie.

Wij werken voor de zakelijke en particuliere markt. Als breed installatiebedrijf werken we met diverse merken en formaten ketels zodat we u altijd kunnen voorzien van een ketel die bij u past.
Om de mogelijkheden door te spreken komen we graag bij u langs om de mogelijkheden door te spreken. Op basis van dat gesprek bieden wij u altijd een geheel vrijblijvende offerte.

Omdat we graag willen dat uw warmte-installatie optimaal blijft werken, verzorgen wij ook het jaarlijkse onderhoud van uw cv-ketel. Goed onderhoud voorkomt energieverlies en verzekert veilig en warm wonen. Voor noodgevallen zijn onze installateurs 24 uur per dag bereikbaar.

Sanitair
Van kraan tot volledige badkamer
Pot Slochteren gaat altijd verder dan u verwacht. Als installatiebedrijf staan we niet alleen in voor de juiste verwarmingsinstallatie, we verzorgen ook de volledige nieuwe inrichting of renovatie van uw badkamer of het toilet. Van waterkraan tot badkamermeubelen. Van mooie tegels tot deskundig advies.

Als installatiebedrijf kijken we tegelijkertijd verder dan het uiterlijk. Als geen ander weten we hoe belangrijk de locatie van waterleidingen is. Optimaal watertransport verzekert u van de juiste temperatuur en voorkomt het ontstaan van bacteriën.

Meer Architecten in de buurt

Deze Installatiebedrijf Pot vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Architecten in de buurt.