Inventive Repair

Inventive Repair

Communicatielaan 1, 8447SR, Heerenveen 0513-621345 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Inventive Repair is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich geheel gespecialiseerd heeft in onderhoud- en reparatietechnieken voor o.a. caravans, campers en auto's.

Inventive Repair is dienstverlener aan: dealerbedrijven, importeurs, caravanfabrikanten en particulieren.

Inventive Repair heeft zich gespecialiseerd in het herstel van deuken en krassen in aluminium structuur beplating, herstel van kunststof delen en natuurlijk ook het 'groot' schadeherstel, zoals aanrijdingschade, lekkageschade of hagelschade. Voor alle voorkomende caravanschade van klein tot groot kunt u bij ons terecht. Middels de technieken die wij hanteren kunnen wij veelal schadelast besparende reparaties uitvoeren.

Het is niet altijd nodig om delen te vervangen en reparatie kan zelfs beter zijn dan vervanging van het betreffende deel. De invloed van de reparatie en de kwaliteit voor de caravan of camper staan voorop. Daarom is het van belang dat u het herstel van schade door vakbekwame en goed opgeleide specialisten laat uitvoeren.

Inventive Repair is gespecialiseerd in schadeherstel van caravans en campers en is een Focwa erkend Caravan en camperservicebedrijf en PACK-keuringsstation.

Caravankeuring bij Inventive Repair.

De caravanskeuring wordt ook wel de caravan APK genoemd. Voor u is het laten keuren van uw caravan een belangrijke beslissing omtrent de veiligheid en het plezier dat u aan uw caravan beleeft.

Normaliter worden caravans maar een paar maanden of weken per jaar door de eigenaar bewoond. Vooral in de wintertijd, waarbij het koud en vochtig kan zijn, heeft uw caravan veel te lijden. Installaties en apparatuur ondervinden hinder van de temperatuurverschillen in vergelijking met de zomer. Rubberen gasleiding kunnen uitdrogen en corrosie van de elektriciteitskabels kan plaatsvinden.

Vanuit veiligheidsoogpunt een gevaarlijke combinatie van factoren.

Meer Autoaccessoires en onderdelen in de buurt

Deze Inventive Repair vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoaccessoires en onderdelen in de buurt.