J C Suurmond & zn Belastingadviseurs

J C Suurmond & zn Belastingadviseurs

Jupiter 65, 2685LV, Poeldijk 0174-244725 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs weet al meer dan 30 jaar lang de weg te vinden in de belastingwetgeving. Hierbij staan uw belangen centraal. Met onze expertise loodsen we u op de gunstigste wijze door de fiscale en financiële materie. Het kompas in ons logo geeft dit symbolisch weer: door het maken van juiste keuzes bereiken we voor u het beste resultaat. Zo besparen we u geld, zorgen en tijd. Een hele belasting minder!

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs beheerst het hele spectrum van belastingen: verzorging van alle aangiften, nationale en internationale belastingadviezen over uiteenlopende onderwerpen, bezwaar- en beroepsprocedures en taxplanning.

Uiteraard kunt u ons inschakelen voor één van deze zaken maar desgewenst geven we ook graag een complete service waarbij ons kantoor alle contacten met de Belastingdienst overneemt. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw fiscale aangelegenheden. Dat werkt snel, gemakkelijk en resultaatgericht.

Vertrouwen en een persoonlijke, flexibele opstelling zijn sleutelwoorden in het functioneren van ons familiebedrijf.

Onze gedegen werkwijze vertaalt zich naar onze cliënten vaak in forse besparingen zodat u onze kosten vaak
geheel of gedeeltelijk terugverdient. Deze kosten bestaan normaliter uit een uurtarief.

Ook vaste afspraken en in bepaalde gevallen een no-cure-no-pay regeling behoren tot de mogelijkheden.

Het voeren van een administratie, opstellen van het jaarverslag en het indienen van de toepasselijke belastingaangiften zijn belangrijke zaken voor een onderneming.

Dit is niet alleen van belang voor het nakomen van de wettelijke verplichtingen, maar is uiteraard ook zeer bruikbaar om inzicht te verkrijgen in de financiële positie van uw onderneming.

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs staat u graag terzijde bij deze werkzaamheden. Dit kan zowel voor het geheel van de administratie, jaarrekening en belastingaangifte als ook een gedeelte hiervan. Ook kunnen wij een begeleidende of adviserende rol opnemen.

Meer Belastingdiensten in de buurt

Deze J C Suurmond & zn Belastingadviseurs vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Belastingdiensten in de buurt.