JEMAKO zelfstandig distributie partner ALWIE Groothuis

JEMAKO zelfstandig distributie partner ALWIE Groothuis

Monnikstraat 44, 7571CW, Oldenzaal 0541-534730 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

U bent milieubewust en wilt op een simpele snelle manier schoonmaken zonder urenlang te schrobben en te dweilen.

JEMAKO reinigingsproducten voor zowel particulier als bedrijf onderscheiden zich door hun buitengewone hoge kwaliteit, milieuvriendelijkheid en effectiviteit.

Bij onze producten speelt het persoonlijke advies aan de klant een zeer wezenlijke rol. Om de individuele behoeftes te kunnen vaststellen, om het allerbeste resultaat te bereiken en de producten optimaal in te kunnen zetten, is een persoonlijk productadvies zeker aan te bevelen.

De basis van het JEMAKO onderhoudsprogramma is het, bij de reiniging optimale reinigingsresultaten te bereiken, door de inzet van de passende vezel evenals op vervuilingen en materiaal precies afgestemde ondersteunende reinigingssubstanties in ieder toepassingsgebied. Centraal bestanddeel is daarbij het principe van de fysisch-mechanische reiniging met behulp van de nieuwste ontwikkelingen rondom kunststofvezels. Daarbij maakt de gesteldheid van de vezels het mogelijk om ook oneffen en ruwe oppervlakken pluisvrij te reinigen en lichtere vervuilingen met uitsluitend water te verwijderen.

Raam & glas, keuken, bad, wonen, vloer, leer & textiel of outdoor - JEMAKO heeft voor ieder oppervlak, ieder materiaal en ieder reinigingsprobleem voor u de ideale oplossing!

We zijn een jong en dynamisch bedrijf en continu op zoek naar nieuwe collega´s. Zelfstandig zijn een eigen bedrijf te hebben. Wij bieden je een mogelijkheid zonder grote investeringen een nieuwe uitdaging aan te gaan.
Nieuwsgierig: we komen graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden uitleggen.

Meer Schoonmaakbedrijven in de buurt

Deze JEMAKO zelfstandig distributie partner ALWIE Groothuis vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Schoonmaakbedrijven in de buurt.