Jansonius Belastingadviseurs BV

Jansonius Belastingadviseurs BV

Utrechtseweg 153, 6862AH, Oosterbeek 026-3333373 Website

Openingstijden (22 jan - 28 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

BEDRIJVEN:

Geheel afgestemd op de individuele behoefte van de cliënt kunnen de volgende diensten geleverd worden:

Het voeren van een boekhouding, inclusief facturering, bankverkeer, debiteurenbeheer en jaarverslaglegging. Het digitaal verzorgen van aangiften omzetbelasting, loonheffing en vennootschapsbelasting. Communicatie met belastingdienst, verzekeringsmaatschappijen en kamers van koophandel. Advisering inzake personeelsbeleid, bedrijfsfinanciering, wijziging juridische structuur bedrijfsopvolging, verkoop. Accountantsverklaringen kunnen indien noodzakelijk worden verzorgd middels samenwerking met diverse accountantskantoren.

Tot de kring van circa 100 bedrijven behoort een bonte stoet ondernemers zoals decor- en interieurbouwbedrijven, exploitanten van jachthavens, fotojournalisten, bewindvoerders, artsen, architecten, pensioenvennootschappen, een filmdistributiebedrijf, grafisch ontwerpers, tekstschrijvers, theaterproducenten, trainingsacteurs, staalverwerkende bedrijven, facilitaire bedrijven voor de omroepen, schildersbedrijven, ICT engineers en zelfstandigen.

Indien u overweegt om cliënt te worden, maar eerst vrijblijvend een gesprek daarover wilt voeren, is dat mogelijk zonder dat u de kosten van een eerste gesprek in rekening worden gebracht.

PARTICULIEREN:

Het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting, indien nodig het indienen van bezwaarschriften en het voeren van procedures voor de rechtbank, het gerechtshof en de Hoge Raad.

Daarnaast kan al dan niet in samenspraak met het notariaat bijstand worden verleend op het gebied van successierecht.

Aangiften worden bij voorkeur in een persoonlijk onderhoud met de cliënt opgesteld waardoor de cliënt een direct zicht heeft op de werkzaamheden die verricht worden. Bijkomende voordelen van deze aanpak zijn een snelle afhandeling en het gevoel niet als fiscaal nummer te worden behandeld.

Voor cliënten die zich aan huis gebonden zien, behoort bezoek aan huis tot de mogelijkheden.

Meer Zakelijke dienstverlening in de buurt

Deze Jansonius Belastingadviseurs BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zakelijke dienstverlening in de buurt.