Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Jeeke de Jong Huidverzorging

Jeeke de Jong Huidverzorging

Kerkstraat 8, 5161ED, Sprang-Capelle 06-30718167 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Dinsdag - donderdag: 20:30

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In het huidverzorging instituut heb ik een grote diversiteit aan behandelingen voor het gezicht en het lichaam.
Al ruim 20 jaar zit ik in het vak van schoonheidsspecialiste en nog steeds volg ik jaarlijks cursussen om nieuwe vaardigheden aan te leren.

Gespecialiseerd in acne, camouflage, anti aging, cupping massage, epileren, reiki, ontharen, litteken en rimpelbestrijding,
Scalp Optic Hair hoofdhuid micropigmentatie, wenkbrauw en eyeliner tatoeage.

Ontharen kan door middel van harsen, diathermie en HIPL, in het instituut werken we met de record-618 dit is een vrijwel pijnloze manier van definitief ontharen.

Voor wie juist meer haar wil daarvoor is de scalp micropigmentatie dit is de manier om een dichtere haarbos te verkrijgen en kale plekken in het haar te laten verdwijnen.

Voor het zetten van een wenkbrauw tatoeage of een eyeliner tatoeage kunt u ook in ons instituut terecht.

Acne en Camouflage geaccrediteerd dat wil zeggen dat deze behandelingen geheel of gedeeltelijk worden vergoed door de ziektekosten verzekeraars.

In het huidverzorging instituut hebben we zeer goede resultaten met rimpelvermindering en litteken vermindering zonder inspuitingen deze behandelingen worden uitgevoerd door middel van de "Dermapen"
Microdermabrasie en Mesotherapie zijn ook sterk huid verbeterende behandelingen en worden met veel enthousiasme door de klanten ondergaan.

wilt u alleen voor epileren komen dan mag dat ook want niets staat zo mooi als een gezicht met een paar perfecte wenkbrauwen.

Maak eens een afspraak in ons instituut om zelf te ervaren wat het is om door een ANBOS gespecialiseerde schoonheidsspecialiste behandeld te worden.

Als u op zoek bent naar rust en ontspanning dan kunt u ook een afspraak maken voor een heerlijke Hot-Stone massage of een heerlijke lichaamspakking in een warme cocon of een zeer ontspannende Reiki behandeling.

U merkt wel we hebben een breed assortiment aan behandelingen en hebben voor iedereen een geschikte behandeling.

Meer Schoonheidsinstituten in de buurt

Deze Jeeke de Jong Huidverzorging vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Schoonheidsinstituten in de buurt.