Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf

Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf

Havikskruid 59, 3892AA, Zeewolde 06-10729708 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Schildersbedrijf Zeewolde Jonker Schilder en Onderhoudsbedrijf is uw schildersbedrijf in Zeewolde en omstreken. Ondertussen zijn we alweer een aantal jaren verder en hebben wij heel wat tevreden klanten. Wij schilderen voor particulieren en bedrijven in Zeewolde en omstreken. En maken alleen gebruik van de beste materialen; zoals onze nummer één Sikkens. Jonker Schilder- en Onderhoudsbedrijf te Zeewolde biedt u de beste kwaliteit schilderwerk en onderhoudswerkzaamheden. U kunt hier denken aan het schilderwerk binnen en buiten glaszetten of het airless spuiten van lakken of latex. Ook betreft onderhoud zijn wij de enige in Zeewolde die het Sikkens HuisSchilderPlan of GlansGarant mogen aanbieden. Wij zijn dan ook met glans uw specialist met geruime werkervaring en diploma’s. Tevens dragen wij het keurmerk SikkensQualityPainters®.

VAKWERK

Het goede contact met onze klanten vinden we hierbij van groot belang. En daarom zeggen wij dan ook kwaliteit en service met glans. Tijdens het opnemen van het schilderwerk buiten of binnen nemen wij graag met u uw verdere wensen en de mogelijkheden door. Transparantie en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dat wij hechten aan een duurzame relatie blijkt uit het HuisSchilderPlan® dat wij als enige in Zeewolde mogen uitreiken als erkend Sikkens Quality Painter. Wij mogen dan ook het Garantie Certificaat na het schilderen uitreiken aan iedere klant van ons.

SIKKENS

Onze grootste favoriet Sikkens staat voor extreem duurzaam. De glansgraad is uitstekend en beschermt optimaal. Kortom voor jaren goed in de verf. Als totaal pakket en optimale glans en garantie gebruiken wij als grond laag ook de producten van Sikkens, welk product is afhankelijk van uw huidige schilderwerk.

Kortom voor elk schilder glas latexspuitwerk of glasvezelbehang projecten kunt u bij ons terecht.
U kunt via het offerte formulier telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Meer Schilders in de buurt

Deze Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Schilders in de buurt.