Joop van Mourik Makelaars

Joop van Mourik Makelaars

Oudsmidsestraat 12, 4033AX, Lienden 0344-602400 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wilt u in de Betuwe een woning verkopen, kopen of laten taxeren? Of bent u ondernemer en zoekt u bedrijfsruimte? Of bent u op zoek naar een degelijk financieel advies in relatie tot uw woning of bedrijfspand? Vertrouwt u dan gerust op de méér dan 37 jaar regionale ervaring in de Betuwe van Joop van Mourik makelaars.

De onroerend goed markt is en blijft altijd in beweging. Wetgeving verandert en het wisselen van vraag en aanbod vraagt om kennis en ervaring. Daarom is het goed om te weten dat er een makelaar is die aan uw kant staat; Joop van Mourik makelaars helpt u snel en deskundig.

Onder één dak geslaagd geadviseerd.
U kunt bij Joop van Mourik geslaagd en onder één dak terecht voor zowel verkoop en aankoop als huur en verhuur. Uiteraard zowel voor bestaande als nieuwbouwwoningen. Ook begeleiden wij u van A tot Z bij bedrijfsruimetes, kantoren, bedrijfsterreinen, agrarische objecten, landbouwgronden en meer.

Maatwerk op basis van 100% aandacht.
Vanaf het eerste moment krijgt u van ons alle aandacht: uw wensen en mogelijkheden brengen wij in een goed gesprek helder in kaart. Immers, iedere persoonlijke wens en situatie is uniek en dat vraagt om een specifieke en persoonlijke benadering. We nemen hier graag alle tijd voor, u ook?

Ook voor financiële adviezen.
Naast makelaardij zijn wij ook, als u dat wenst, uw financieel specialist. Wij adviseren u graag vrijblijvend maar altijd grondig en professioneel bij al uw financiële vragen over hypotheken en meer. Onze Erkend Hypotheekadviseur begeleidt u graag verder.

Maak gerust vrijblijvend persoonlijk kennis met ons.
Neem de proef op de som en nodig ons geheel gratis en vrijblijvend uit om uit te leggen hoe wij onze beloften waarmaken.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Joop van Mourik Makelaars vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.